Next Top Model 3: Δε θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του σόου;
Με μεγάλες αλλαγές θα έρθει το Next Top Model 3.

Ο τρίτος κύκλος του Next Top Model φαίνεται πώς θα έχει αρκετές αλλαγές. Πέρα από νέα κόνσεπτ, ο νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων φαίνεται πώς θα έχει και καινούρια πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να μη δούμε στην κριτική επιτροπή του σόου. Η φημολογία είχε ξεκινήσει, ήδη, από την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου και μετά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δήλωσε στην εκπομπή:

“Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον επόμενο κύκλο του GNTM. Μαθαίνω ότι είναι βαρύ το κλίμα στο κανάλι για το μοντέλο και παρουσιάστρια. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν πρόκειται να επιστρέψει στο GNTM. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ.

Νομίζω, όμως, ότι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι ψυχρές οι σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά και αυτό δεν είναι κάτι που ξεκίνησε τώρα, προϋπήρχε και μάλιστα αρκετό καιρό πριν. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους σε σχέση με κάποιες εταιρίες. Είναι βαρύ το κλίμα γιατί έκανε συζητήσεις και με τον ΣΚΑΙ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και θέλω να σας πω και μια αποκλειστική πληροφορία που ενισχύει το σενάριο αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν πολύ σοβαρά στην εταιρία παραγωγής και στο Star, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM, να προχωρήσουν σε πρόταση στη Δούκισσα Νομικού.”

Οπότε, το ριάλιτι μοντέλων, μάλλον, θα έρθει πλήρως ανανεωμένο για την τρίτη του σεζόν! Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει, τελικά, το STAR!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Το νέο tweet της Tyra Banks για τον ελληνικό τελικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;