Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4 προορισμοί στην Ελλάδα για ένα αξέχαστο τριήμερο!
Υπέροχα μέρη στην Ελλάδα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ίσως σκέφτεσαι μέρη τα οποία μπορείς να επισκεφτείς με το άλλο σου μισό. Αν λοιπόν δεν θέλεις να πας πολύ μακριά, σου έχουμε κάποιες… εγχώριες επιλογές.

Όλα τα μέρη που ακολουθούν είναι γραφικά, βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι ιδανικά για μία ρομαντική απόδραση την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ας ξεκινήσουμε…

1.Ναύπλιο

Η πρώτη επίσημη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, είναι ό,τι πρέπει για να γιορτάσεις το πιο ερωτικό τριήμερο του χρόνου με το άλλο σου μισό. Λίγο τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης του, λίγο τα μπαλκόνια των νεοκλασικών, λίγο οι ρομαντικοί φωτισμοί, λίγο το Παλαμήδι και το Μπούρτζι και η ατμόσφαιρα είναι ήδη έτοιμη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μόνο που μένει είναι να το αποφασίσεις. Τι περιμένεις;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Nafplio, Greece ? @geopetropoulos #nafplio #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Welcome To Greece ?? (@my_greece__) στις

2.Μέτσοβο

Το Μέτσοβο βρίσκεται στην καρδιά της Πίνδου και είναι ένας από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς. Εκεί εσύ και ο/η σύντροφός σου σίγουρα θα φάτε καλά, θα δείτε πανέμορφα τοπία και θα χαλαρώσετε, ενώ αν είστε οπαδοί των χειμερινών αθλημάτων μπορείτε να επισκεφτείτε και το χιονοδρομικό κέντρο που απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το Μέτσοβο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Kalimeraaaaaaa ? Spread the #ReasonsToVisitGreece Captured by @kyriakosniaskos✌? #Greece #Hellas #Greek #Grecia #Athens #Ελλαδα #proudtobegreek #winter #Metsovo #Ioannina #nature #snow #nature_greece #ig_greece #visitgreece #beautifuldestinations #life_greece #travel #naturelovers_gr #athensvoice #wonderful_places #doyoutravel #travel_greece #instalifo #cyclades_islands #greecestagram #loves_greece #mysteriousgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece | Hellas | Travel (@reasonstovisitgreece) στις

3.Πήλιο

Το Πήλιο είναι μία πολύ καλή επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού όποιο χωριό και να επιλέξεις με το άλλο σου μισό θα περάσετε τέλεια. Αρχικά, η φυσική ομορφιά του τοπίου είναι απαράμιλλη και σίγουρα θα χαλαρώσει και τους δυο σας από την καθημερινή πίεση της πόλης. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας σε παραδοσιακούς ξενώνες, οι οποίοι σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε οικειότητα και ζεστασιά, ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή της πολυτελούς διαμονής σε περίπτωση που θέλετε να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λίγο πιο… χλιδάτα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μακρυνιτσα , Βολος ?????…………………………..photo by ➡️ @one_life_traveller ?……………………………..?Www.Reader.Gr Η Μακρυνίτσα πρόκειται για έναν παραδοσιακό και γραφικό οικισμό του Πηλίου. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν την επισκέφθηκε, το 1934, την ονόμασε «μπαλκόνι του Πηλίου», και όχι άδικα αφού φημίζεται για την εξαιρετική θέα που προσφέρει προς την πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό κόλπο. Η Μακρυνίτσα είναι χτισμένη σε υψόμετρο από 300 μ. μέχρι 850 μ. Πλησιάζοντας από το Βόλο και 3 χλμ. πριν φτάσουμε, έχουμε μπροστά μας τη θέα ολόκληρου του χωριού. Χτίσθηκε το 1204, όπως ενημερώνει μία πινακίδα λίγο πριν την κεντρική πλατεία. Το χωριό ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική του φυσιογνωμία, τα καλοδιατηρημένα και αναστηλωμένα αρχοντικά του, τα γραφικά και αριστοτεχνικά καλντερίμια του και το καταπράσινο τοπίο με τα πλατάνια, τις καστανιές, τις καρυδιές και τις οξιές. ο δρόμος τερματίζει στην πλατεία Μπράνη, όπου αναγκαστικά παρκάρετε και ύστερα απολαμβάνεται το όμορφο τοπίο με το πόδι. Στην πλατεία χύνεται κι ένας μικρός καταρράκτης, ακριβώς δίπλα στο cafe bar Λίθινο. Ακολούθως θα συναντήσετε «το μαγαζάκι της φύσης» με τα εκατοντάδες βότανα και στη συνέχεια μπαίνετε στον κεντρικό πεζόδρομο με τα δεκάδες τουριστικά μαγαζάκια, που καταλήγει στο «Παζάρι», δηλαδή την γειτονιά στην οποία περιλαμβάνεται και η κεντρική πλατεία με τα πλατάνια, τα τραπεζάκια και τον ναό του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου (του 1792). Πίσω από την εκκλησία θα δροσιστείτε στη μαρμάρινη κρήνη «Λιοντάρια» ή «Αθάνατο Νερό», έργο του 1809 Μετά το παλιό καφενείο ένα καλντερίμι θα σας οδηγήσει στη συνοικία της Αγ. Τριάδας, όπου ξεχωρίζει ο πύργος των Αξελών. #roadtrip #travelideas #travelbloger #fall #autumncolors #autumn #pelion #peliongreece #volosgreece #makrinitsa #greekvillage #portaria #volos #lovegreece #meetgreece #travelgreece #visitgreece #discovergreece #meet_greece #wu_greece #ig_greece #kings_greece #team_greece #greece_is_awesome #greece_nature #reasontovisitgreece #greecelover_gr #greece??? #beautifulgreece #loves_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meet Greece ???️ (@meet_greece) στις

4.Χανιά

Ποιος είπε ότι η Κρήτη είναι αποκλειστικά καλοκαιρινός προορισμός; Όποιος το είπε έπεσε έξω και ιδιαίτερα όσον αφορά τα Χανιά, καθώς συνδυάζουν το νησιώτικο αέρα με την γραφική φινέτσα και την αίσθηση της πόλης. Έτσι, δεν είναι δυνατόν να επισκεφτείς τα Χανιά ακόμα και το χειμώνα και να μην περάσεις τέλεια! Άλλωστε ολόκληρη η αισθητική της πόλης είναι βγαλμένη από μία άλλη πιο ρομαντική εποχή και αυτό σίγουρα θα συντελέσει στην δημιουργία μίας πιο ερωτικής ατμόσφαιρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wie in einer anderen Welt: Chania ? ? @discover.greece #greece #crete #chania

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalimera Germania ??? (@kalimeragermania) στις

Δείτε επίσης: Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 4 ευρωπαϊκοί προορισμοί για το πιο ερωτικό τριήμερο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
34 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;