Έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις το σεξ στη σχέση σου ενδιαφέρον!
Δοκίμασε τα και θα δεις!

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση. Δίνει μία σπίθα που λείπει από τη σχέση, ειδικά, όταν μπαίνει η ρουτίνα στη μέση. Γι αυτό και πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό!

Πρέπει να βρεις τρόπους να το κάνεις ενδιαφέρον ακόμη και αν έχεις περάσεις χρόνια σε σχέση με το ένα άτομο. Πρέπει το σεξ να έχει μία σπίθα και κάθε φορά να προσφέρει κάτι διαφορετικό στον σύντροφό σου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το καταφέρεις αυτό! Πάμε να δούμε ποιοι είναι;

1. Δοκίμασε να παίξετε ρόλους

Είναι κάτι που όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή. Δίνει μία ιδιαίτερη σπίθα στη σχέση και βλέπεις ότι αυτό έχει αντίκτυπο και στο σεξ!

2. Ετοίμασε μία ρομαντική βραδιά

Με όλα τα κλισέ που μπορείς να σκεφτείς. Κεριά, ωραίο φαΐ, τριαντάφυλλα και εσύ ντυμένη σαν να πηγαίνεις στα πιο σέξι Όσκαρ!

3. Μην παραμελείς τα προκαταρκτικά

Κάποια στιγμή στη σχέση, βαριέσαι να κάνεις τα ίδια και δε δίνεις μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά! Εκεί, όμως, πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό!

4. Δοκίμασε νέα πράγματα

Δοκίμασε νέες στάσεις, αλλά και κάτι διαφορετικό που δεν έχεις επιχειρήσει στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να κάνεις καινούρια πράγματα για να μην ρουτινιάζει το σεξ στη σχέση!

5. Κάν’ τον να ζηλέψει (όχι με υπερβολές)

Δείξε ότι σε ενδιαφέρει κάποιος, ή φλέρταρε με κάποιον άλλο. Μην το παρατραβήξεις, όμως, πολύ γιατί μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις! Θα δεις ότι το να ζηλέψει θα τον κάνει να θέλει να σου αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος εραστής που είχες! Θα δώσει, σίγουρα, μία καινούρια σπίθα στο σεξ!

Δες ακόμα: Κι όμως, οι γυναίκες αναζητούν περισσότερο το σεξ από ότι οι άνδρες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1