8 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε (πλέον) μόνο φίλοι
Αυτά τα σημάδια θα σου αποδείξουν ότι η σχέση σας είναι κάτι παραπάνω από φιλική!

Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν με τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μας έχουμε μία φιλική σχέση ή μία σχέση που μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Είτε εμείς περιπλέκουμε μία πολύ απλή κατάσταση, είτε λαμβάνουμε διάφορα ανάμεικτα μηνύματα που μας μπερδεύουν πάρα πολύ. Γι αυτό, εμείς, είπαμε να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο!

Να δούμε ποια είναι αυτά τα σημάδια που σου δείχνουν ότι η σχέση σου με το εν λόγω πρόσωπο είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Είναι έτοιμη για να γίνει μία ώριμη και καλή σχέση!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Τον σκέφτεσαι συχνά

Ακόμη και όταν κάνεις άκυρα πράγματα πιάνεις τον εαυτό σου να τον σκέφτεται. Γενικά, ονειροπολείς μέσα στην ημέρα και αναρωτιέσαι για το τι κάνεις, που είναι κλπ.!

2. Ζηλεύεις

Μπορεί να σου μιλάει για τις πρώην του ή για κοπέλες που έχει κάποια σχέση και εσύ νιώθεις μία τεράστια ζήλια. Μάλλον, θα πρέπει να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου.

3. Σε κοιτάζει περίεργα

Τον πιάνεις πολλές φορές να σε κοιτάζει και να χαμογελάει. Ή, μόλις, πιάσεις το βλέμμα του το γυρίζει με ταχύτητα φωτός προς άλλη κατεύθυνση. Αυτό είναι ένα τρανταχτό σημάδι!

4. Δεν μπορείς να περιμένεις την ώρα και τη στιγμή που θα συναντηθείτε

Ετοιμάζεσαι καλύτερα, έχεις αυτό το αίσθημα της ανυπομονησίας και άλλα τέτοια!

5. Σου αρέσει να είστε πιο κοντά μεταξύ σας

Από αγκαλίτσες, μέχρι γελάκια, αγγίγματα στα χέρια και άλλα τέτοια. Γενικά, έχεις μία διάθεση να έρθετε πιο κοντά. Αν αυτή η διάθεση έχει και αντίκρισμα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις το επόμενο βήμα!

6. Νιώθεις γνωστές πεταλούδες στο στομάχι

Νιώθεις αυτό το αίσθημα του ότι κάτι φτερουγίζει στο στομάχι σου, κι αυτό είναι σίγουρα ένα από τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει μαζί του!

7. Η φιλία σας αλλάζει σταδιακά

Το βλέπεις και εσύ ότι η σχέση σας περνάει σιγά σιγά από τη φιλική σε ένα άλλο επίπεδο. Αλλάζουν πολλά στο πώς αλληλεπιδράτε μεταξύ σας!

8. Μιλάς συνέχεια γι αυτόν

Ρωτάς τους κοινούς σας φίλους. Στις φίλες σου αναφέρεις συνέχεια πράγματα που έκανες μαζί του! Γενικά, δεν φεύγει συχνά από το μυαλό σου!

Δες ακόμα: 12 σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι της αρέσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1