Φοιτητική ζωή: 5 λόγοι για τους οποίους οι φίλοι που κάνεις τότε θα είναι πάντα δίπλα σου
Γιατί τους φίλους που κάνουμε στη φοιτητική μας ζωή τους κρατάμε για πάντα!

Οι φίλοι που κάνεις στη φοιτητική ζωή σου είναι και αυτοί που θα κρατήσεις για πάντα δίπλα σου. Και υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Μπορεί να πιστεύεις ότι οι φίλιες αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου δεν είναι ποτέ σταθεροί και ότι μόνο ένας/ δύο, θα είναι για πάντα δίπλα σου. Όμως, οι φίλοι που κάνεις όταν είσαι στο Πανεπιστήμιο είναι αυτοί που θα μείνουν για πάντα στη ζωή σου.

Δες παρακάτω το γιατί!

1. Είναι φίλοι σου όταν τους είχες περισσότερο ανάγκη

Τότε, που προσπαθείς να βρεις τις άκρες σου σε μία τελείως διαφορετική ζωή από αυτή που είχες στο Λύκειο. Τότε, που είχες κλάψει από τον πρώτο σου μεγάλο χωρισμό. Τότε, που ονειρευόσουν για το μέλλον σου και τις άπειρες δυνατότητες που έχει αυτό.

2. Σε έχουν δει στα χειρότερά σου

Από μεθύσια, από ραγισμένες καρδιές, από ότι μπορείς να φανταστείς. Έχεις περάσει μαζί τους περισσότερα πράγματα από ότι μπορείς να φανταστείς!

3. Σε έχουν δει και στα καλύτερά σου

Να γελάς, να παρτάρεις με την ψυχή σου, να είσαι ερωτευμένος. Και το καλύτερο είναι ότι και στα καλά και στα κακά ήταν πάντα στο πλάι σου!

4. Δε θα ξεχάσεις ποτέ τις στιγμές που περάσατε μαζί

Από το να βγαίνετε μία απλή βόλτα που καταλήγει σε ένα από τα καλύτερα βράδια της ζωής σας, μέχρι το να διαβάζετε όλο το βράδυ για να περάσετε ένα και μόνο μάθημα, οι αναμνήσεις από τη φοιτητική ζωή σας θα σας συντροφεύουν για πάντα. Οπότε, θα θέλεις να είναι στο πλευρό σου αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους τις δημιούργησες!

5. Ξέρουν τα μεγαλύτερα μυστικά σου

Η φοιτητική ζωή σου είναι και η περίοδος που μεγαλώνεις, ωριμάζεις και αλλάζεις. Οπότε, μαθαίνεις πράγματα για εσένα που θα τα μοιραστείς με τους φίλους που έχεις κάνει στο Πανεπιστήμιο. Κι έτσι, σε γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε άλλο άνθρωπο στη ζωή σου.

Δες ακόμα: 8 αποφθέγματα γνωστών προσωπικοτήτων για την πραγματική φιλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
4'
93 - 72
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;