Έξοδος στην Αθήνα: 13 events που αξίζει να τιμήσεις με την παρουσία σου (22/01 – 27/01)
Έξοδος στην Αθήνα: Οι προτάσεις του Neolaia.gr για dj sets, πάρτι, lives, θέατρο & σινεμά!

Dj Sets – PARTIES??‍♀️

✔ Zaq @ Cantina Social

Facebook Photo

Οι επισκέψεις του Zaq στo booth του Cantina Social συνεχίζονται την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου με κέφι, πολύ χορό, house και underground disco grooves.

Tα 5 τελευταία χρόνια, ο Zaq ασχολείται τα με τη μουσική παραγωγή και τα synthesizers, ενώ ως DJ παίζει μουσική τα τελευταία 10 χρόνια.

23/01, Cantina Social, Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή, Ώρα: 21:30.

✔ Unlimited Love @ Booze Cooperativa

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με απεριόριστη και άνευ ορίων αγάπη, πάντα σημαντική για την ελευθερία του ανθρώπου.

Strap-on unicorns, γνωστές και αγαπημένες για τις παρτάρες που διοργανώνουν, επιστρέφουν στο Booze Cooperativa αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, με ελαφριά ένδυση και πολύ ιδρώτα.

Μαζί τους, οι αγαπημένες drag Reject (Alexander Excrusio) και Atossa.

24/01 BOOZE COOPERATIVA, Κολοκοτρώνη 57, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη (Όπως πάντα).

✔ Trash Party Hits @ Χοροστάσιον

Facebook Photo

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, μια πλειάδα trash party hits θα μας τραβήξουν στο αγαπημένο Χοροστάσιον στην Κλαυθμώνος, γιατί η φάση είναι 80s disco, Eminem, Michael Jackson, Δέσποινα Βανδή, Boney M, Γιώργος Μαζωνάκης, Τimbaland, Κοργιαλάς, The Offspring, Νίκος Καρβέλας και γενικά 90s Revival κλίμα.

Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι και έλα να χορέψουμε σαν να μην υπάρχει αύριο.

25/01, Xoροστάσιον, Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος, Κέντρο, 23:00, Είσοδος Ελεύθερη.

✔ United in Techno @ Temple Athens

Facebook Photo

Tο Temple και η UiT. μετά τη συγκλονιστική ανταπόκριση του πρώτου και του δεύτερου UiT, παρουσιάζουν το τρίτο United in Techno.

Line up: a.metz b2b Cirkle, Echo Flex (Coma Athens, Electric Pressure), Eissel (Planet Rhythm), Saniter & Theremin (Cosmonauts Athens).

25/01, TEMPLE ATHENS, Ιάκχου 17, Ώρα: 23:55, Είσοδος: 5 ευρώ.

✔ Purple Night XXIX @ Romantso 

Facebook Photo

Τα Purple Nights καταλαμβάνουν το Romantso και το μετατρέπουν σε υπέροχη μωβ παιδική χαρά.

Στις μουσικές επιλογές οι: The Dreamer, Wrapped in Plastic και Denis D’ or. 

25/01, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 23:30 Είσοδος ελεύθερη.

LIVES ?

✔ Leon of Athens Live @ Sixdogs

Leon of Athens

Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου του ελληνόφωνου single “ΑΝΕΜΟΣ” σε συνεργασία με την Katerine Duska, ο Leon of Athens ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s. τις δύο τελευταίες Παρασκευές του Ιανουαρίου και μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά live.

Αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, συναντιόμαστε στο six d.o.g.s. σε ένα live με ένταση, χορό και δυναμικό ήχο, συνδυασμένα δεξιοτεχνικά από την μπάντα του Leon of Athens, ενώ στη σκηνή θα ανέβουν και special guests – έκπληξη.

Opening acts από τους εξαιρετικούς post punk – synth pop Αθηναίους St.Guilt.

24/01, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, Eίσοδος: 7 (Προπώληση), 10 (Ταμείο).

✔ Χρήστος Θηβαίος & String Demons – «Εξάρχεια – Μπραχάμι» @ Μουσική σκηνή Σφίγγα

Χρήστος Θηβαίος & String Demons

Για μια τελευταία παράσταση το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Θηβαίος θα παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του, στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Συνοδοιπόροι, όπως και στις περσινές του εμφανίσεις, οι εκρηκτικοί String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη ηλεκτρίζουν με τον ήχο τους αυτή την ούτως ή άλλως εκρηκτική διαδρομή.

25/01, Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Ώρα έναρξης: 22.30, Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

ΘΕΑΤΡΟ ?

✔ Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια; @ Ένα Θέατρο για τις τέχνες

Ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής) είναι ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει τη γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), ερωτεύεται την Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» -όπως λέει ο ίδιος- να είναι… μια γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στην σύζυγο και στον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε!

Από 7 Οκτωβρίου 2019 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 9.15 μ.μ, θησείον-ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή.

✔ Αγάπης Αγώνας Άγονος @ Θέατρο Δεκατέσσερα

Ένα παγανιστικό παιχνίδι μεταμορφώσεων, μια κωμωδία με χιούμορ, παρεξηγήσεις και παιχνίδια λεκτικού εγωισμού, ζωντανεύει σε ένα ονειρικό σκηνικό περιβάλλον στο Θέατρο Δεκατέσσερα από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Ο σκηνοθέτης Λύσανδρος Σπετσιέρης, εκφραστής της σύγχρονης θεατρικής γενιάς του εικονοκλαστικού θεάτρου, επιστρέφει με την ανατρεπτική κωμωδία “Αγάπης Αγώνας Άγονος” του εμβληματικού Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Από 13/01 έως 25/02, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ, Καλλιρόης 10, Αθήνα, Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, Σάββατο στις 18:00.

✔ «Ζω για σένα» με τον Τάκη Ζαχαράτο @ Θέατρο Παλλάς

Μετά τα απανωτά sold out και τον αριθμό ρεκόρ των 15.000 εισιτηρίων ως τώρα, η παράσταση «Ζω για σένα» του Τάκη Ζαχαράτου παρατείνεται για ακόμα ένα 3ήμερο στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου 2020.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Ένα show επιστημονικής φαντασίας, μία παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας.

Παρασκευή 24/01 – 20:30, Σάββατο 25/01 – 20:30, Κυριακή 26/01 – 19:00, Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Εισιτήρια μέσω www.viva.gr.

Σινεμά?

✔ Τραγούδι Χωρίς Όνομα

Περού, 1988. Η Χεορχίνα, μια νεαρή κοπέλα από ένα μικρό χωριό των Άνδεων, φτάνει στη Λίμα, προκειμένου να γεννήσει σε μια αυτοσχέδια κλινική. Μυστηριωδώς όμως, το βρέφος εξαφανίζεται. Εν μέσω οξυμένων πολιτικών αναταραχών της εποχής, ο Πέδρο, ένας εσωστρεφής δημοσιογράφος θα γίνει ο μοναδικός της σύμμαχος στην απελπισμένη αναζήτηση να βρει το παιδί της.

Σκηνοθεσία: Melina León

Παίζουν: Pamela Mendoza, Tommy Párraga, Lucio Rojas, Maykol Hernández, Lidia Quipse

✔ Τζότζο

Η ταινία αποτελεί μία σάτιρα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμουμ με πρωταγωνιστή ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία, του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει έναν νεαρό Εβραίο κορίτσι στη σοφίτα τους. Με μοναδική βοήθεια από τον χαζούλη φανταστικό του φίλο, Αδόλφο Χίτλερ, ο Τζότζο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον τυφλό φανατισμό του.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι

Παίζουν: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Τόμασιν ΜακΚένζι, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Σαμ Ρόκγουελ

✔ Μία λευκή λευκή ημέρα

Σε μία απομονωμένη πόλη της Ισλανδίας, ένας απόστρατος αστυνομικός πενθεί την απώλεια της γυναίκας του. Όταν, όμως, υποψιάζεται ότι εκείνη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με κάποιον άλλον, τότε αποφασίζει να μάθει την αλήθεια πάσι θυσία.

Σκηνοθεσία: Χλίνουρ Πάλμασον

Παίζουν: Ίνγκβαρ Σίγκουρντσον, Ίντα Μεκκίν Χλινσντότιρ, Χίλμιρ Σνάερ Γκούντνασον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;