Εκπαίδευση σε soft skills και προοπτική άμεσης πρόσληψης στα καταστήματα Vodafone στην Αττική
Μάθε περισσότερα εδώ!

Είσαι 18-30 ετών και θέλεις να εργαστείς άμεσα;

Δήλωσε συμμετοχή στο δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης Get Into Sales με προοπτική άμεσης πρόσληψης, που διενεργεί η κοινωνική επιχείρηση knowl σε συνεργασία με τη Vodafone.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την εκπαίδευσή σου, θα έχεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να διεκδικήσεις άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας ως Sales Advisor, που προσφέρονται στα καταστήματα Vodafone στην Αττική.

Ο ρόλος των ανθρώπων που θα προσληφθούν σαν Sales Advisors θα είναι να δίνουν στον κάθε πελάτη μια πρώτης τάξεως εμπειρία εξυπηρέτησης, διερευνώντας τις ανάγκες του και αξιοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας για να τις καλύψoυν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αίτηση Συμμετοχής εδώ

Το πρόγραμμα GetInto από το Prince’s Trust International (Ίδρυμα του Πρίγκηπα Καρόλου) υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση σε συνεργασία με εταιρείες διαφόρων κλάδων, συνδέοντας άμεσα την εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Μέχρι στιγμής, καταγράφει 100% επιτυχία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες που το ολοκλήρωσαν επιτυχώς, βρήκαν εργασία άμεσα σε εταιρείες όπως Vodafone Ελλάδας, Goldair Handling, Aegean Airlines, Όμιλος fourlis και Avin.

H εκπαίδευση είναι δωρεάν και εστιασμένη στα soft skills (μαλακές δεξιότητες) που είναι πλέον απαραίτητα για την ένταξη στην αγορά εργασίας. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης.

Αν είσαι 18-30 ετών και σ’ ενδιαφέρει:

● η εκπαίδευση σε μαλακές δεξιότητες (soft skills) που απαιτεί η αγορά εργασίας
● η δυνατότητα να διεκδικήσεις άμεσα μια θέση εργασίας ως Sales Advisor στα καταστήματα Vodafone στην Αττική

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;