3 λάθος αποφάσεις που παίρνεις σε μία σχέση
Αυτές οι αποφάσεις που παίρνεις στη σχέση σου δημιουργούν αρκετά προβλήματα!

Σε κάθε σχέση προσπαθείς για το καλύτερο. Προσπαθείς να πετύχεις και να περάσεις και εσύ ωραία μέσα σε αυτή, αλλά και ο σύντροφός σου. Όμως, κάποιες φορές παίρνεις μερικές λάθος αποφάσεις.

Αποφάσεις που στοιχίζουν και σε σένα, αλλά και στη σχέση σου. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές;

1. Απομακρύνεις τους φίλους σου

Στην αρχή, είναι λογικό να θέλεις να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τη σχέση σου. Να γνωριστείτε καλύτερα και να περάσετε ωραίες στιγμές. Όμως, όσο περνάει ο καιρός, το να αφιερώνεις όλο σου το χρόνο στη σχέση σου κάνει περισσότερο κακό, παρά κακό. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί όποτε και αν τους θέλεις, αλλά καλά θα κάνεις να τους έχεις από κοντά.

2. Μένεις ακόμα και αν όλα έχουν τελειώσει

Επιμένεις να είστε μαζί ακόμα και όταν η σχέση έχει φτάσει φανερά στο τέλος της. Προσπαθείς εσύ, αν και κάποιες φορές η σχέση αυτή είναι μονόπλευρη. Καλό θα ήταν να φύγεις όταν καταλάβεις ότι όλα έχουν τελειώσει και να μην αναλώνεσαι σε μία σχέση που δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα!

3. Μιλάς όλη μέρα μαζί του

Καλό θα ήταν να μην μιλάτε όλη μέρα. Να αφήνετε χρόνο και χώρο ο καθένας για τον εαυτό του. Το να μιλάτε μία φορά την ημέρα, ή το να βρίσκεστε το βράδυ μαζί και να κάθεστε είναι πολύ καλύτερο από το να στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Άσε που σου δημιουργεί και μία μεγαλύτερη αίσθηση για να δεις τον άλλο.

Δες ακόμα: 3 βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε σχέση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;