4 DIY ιδέες για να διακοσμήσεις μοναδικά το φοιτητικό σου σπίτι
Αυτές οι DIY ιδέες θα δώσουν στο φοιτητικό σπίτι σου έναν διαφορετικό αέρα.

Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να φτιάξεις λίγο τη διακόσμηση στο φοιτητικό σπίτι σου. Δεν έχεις, όμως, πολλά λεφτά για να κάνεις όλα αυτά που φαντάζεσαι και έχεις δει στα διάφορα sites. Γι αυτό εμείς σου έχουμε κάποιες DIY ιδέες για να κάνεις το φοιτητικό σπίτι σου πολύ μοντέρνο και ξεχωριστό.

Δες μερικές ιδέες που θα μπορέσουν να δώσουν διαφορετικό αέρα στο σπίτι σου και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη δική σου πινελιά!

1. Κάνε ένα κολάζ

Μπορείς να ψάξεις να βρεις παλιά περιοδικά, βιβλία, κόμικς ή ακόμη και φωτογραφίες δικές σου και να δημιουργήσεις μία μοναδική σύνθεση από φωτογραφίες και εικόνες για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου. Είναι μία τελείως ανέξοδη ιδέα που θα δώσει το κατάλληλο χρώμα και τη διαφορετική σφραγίδα που θέλεις στον χώρο σου.

2. Παλέτα για τραπεζάκι

Μπορείς να ψάξεις έξω από τα σούπερ μάρκετ και να βρεις παλέτες που πάνε για πέταμα. Μπορείς να την πάρεις και με κατάλληλη επεξεργασία (τρίψιμο, βάψιμο, γυάλισμα και ένα γυαλάκι για να θυμίζει 100% τραπέζι) γίνεται το απόλυτο τραπεζάκι σαλονιού. Μπορείς να τη βάψεις όπως θέλεις εσύ και θα δεις ότι θα σε ρωτάνε όλοι πως το έκανες!

3. Ράφια στους τείχους

Δε θέλεις βιβλιοθήκη; Έχεις δει διάφορες ιδέες με σχηματισμούς ραφιών; Τότε, μπορείς να πας και να αγοράσεις μερικές σανίδες ξύλου ότι χρώματος θέλεις και να φτιάξεις στον τοίχο σου, τη δική σου αυτοσχέδια ραφιέρα και βιβλιοθήκη. Δίνει μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο σπίτι από την κλασσική βιβλιοθήκη!

4. Φτιάξε τα βιβλία σου ανά χρώμα

Είναι μία ιδέα που είναι πολύ απλή και τελείως ανέξοδη. Μπορείς να βάλεις τα βιβλία στη βιβλιοθήκη και στα ράφια σου ανά χρώμα. Βέβαια, πρέπει αν συμβουλευτείς οδηγούς με τα χρώματα που ταιριάζουν για να δώσεις μία υπέροχη και παιχνιδιάρικη συμμετρία, αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Δες ακόμα: 8 tips για να κρατήσεις το φοιτητικό σου σπίτι καθαρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΗΜ
50 - 42
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;