Έξοδος στην Αθήνα: 13 events που αξίζει να δεις (15/01 – 19/01)
Έξοδος στην Αθήνα: Οι προτάσεις του Neolaia.gr για πάρτι, lives, Stand Up Comedy, θέατρο & σινεμά!

DANCE – PARTIES??‍♀️

Zaq @ Cantina Social

Facebook Photo

Οι επισκέψεις του Zaq στo booth του Cantina Social συνεχίζονται την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου με κέφι, πολύ χορό, house και underground disco grooves.

Tα 5 τελευταία χρόνια, ο Zaq ασχολείται τα με τη μουσική παραγωγή και τα synthesizers, ενώ ως DJ παίζει μουσική τα τελευταία 10 χρόνια.

16/01, Cantina Social, Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή, Ώρα: 21:30.

✔Analogue @ Sixdogs

Facebook Photo

Αυτή την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, το Six dogs υποδέχεται ένα πολυτάλαντο τριο, τους founders του Analogue record label, οι οποίοι εμφανίζονται μόνοι τους μετά από αρκετό καιρό.

Το concept είναι απλό: Οι Mr.M, a.metz και Jerm σε ένα σοβαρό techno all-nighter στο Gig Space.

17/01, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, Eίσοδος: 5 ευρώ.

✔ Party like it’s 1999 @ Xorostasio club

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, αλλά και κάθε Παρασκευή, συνεχίζουμε να χορεύουμε στο Χοροστάσιον Club με τον Μιχαλάκη Τζάκσον και την Τσένη Φερλόπερ, να πίνουμε σφηνάκια, ακούγοντας Britney-προ κρίσης και να τραγουδάμε όλοι μαζί «μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια»!

Άλλη μια βραδιά χορευτικής guilty pop, 80s, 90s, 00s, disco μας περιμένει στα ψηλά πατώματα του Χοροστασίου! ✌?

17/01, Xoροστάσιον, Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος, Κέντρο, 22:00.

Stand Up Comedy

✔ Dimopoulos Specials: «Αντί Διδακτορικού» & «Υπερπαραγωγή» @ Θέατρο Σταθμός

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων όπου θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός.

Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και η άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή» επιστρέφουν στη σκηνή για μια φορά μαζί με την «Καφρόκρεμα», παρουσιάζοντας την εξέλιξη ενός κωμικού που ανήκει στους πρωτεργάτες του σταντ-απ στην ελληνόφωνη σκηνή.

Και επειδή κάθε κείμενο δελτίο τύπου πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις περιόδους, και επειδή πλέον όλα πρέπει να είναι μετά και ποστ, ας σημειωθεί εδώ πως ακολουθούν οι πληροφορίες για το πού και πότε και πόσο και πώς!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Τετάρτη 15/1, 21:15, ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

Τετάρτη 22/1, 21:15, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τετάρτη 29/1, 21:15, ΚΑΦΡΟΚΡΕΜΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

25€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ (γενική είσοδος για όλους τους μονολόγους)

17€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για δύο μονολόγους. Μετά την αγορά του εισιτηρίου ΔΥΟ ΣΟΛΟ, επιλέγετε τους μονολόγους που θέλετε να δείτε και εισάγετε τον αριθμό του μπαρ-κόουντ στο πεδίο του κωδικού, ξεκλειδώνοντας έτσι τις θέσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τις τιμές αυτές. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και για τις δύο επιλεγμένες παραστάσεις, κάθε αριθμός μπαρ-κόουντ αντιστοιχεί σε μία θέση σε κάθε διαφορετική ημερομηνία.)

10€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για ένα μονόλογο)

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2105230267

LIVES ?

✔ Glass Rebel x LOU x Daphne and the Fuzz Live @ Romantso

Daphne and the Fuzz – Space and Sound 

Αυτή την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, οι Glass Rebel, η LOU και οι Daphne and the Fuzz, επιστρέφουν στη σκηνή του Romantso, όπου φρέσκο υλικό, special guests, ηλεκτρονικός ήχος, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια, θα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν τη βραδιά ως μία άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία της νέας χρονιάς.

16/01, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 21.00, Είσοδος: 5 ευρώ.

✔ New Candys [IT] w/Nellcotes [GR] live @ Τemple Athens

Photo by Jancy Buffington.

Οι New Candys είναι μία τετραμελής μπάντα που δημιουργήθηκε στη Βενετία το 2008. Όλα ξεκίνησαν από τον Fernando Nuti (φωνή, κιθάρα, σιτάρ) και τον Dario Lucchesi (ντράμερ).

Αυτή τη στιγμή, οι New Candys αποτελούνται από ένα ανανεωμένο lineup, με τον Alessandro Boschiero στο μπάσο και τον Andrea Volpato στην κιθάρα. Τον Ιούνιο του 2018 εμφανίστηκαν στο γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό KEXP στο Seattle, εδραιώνοντας τη φήμη τους και στην Αμερική. Το Σεπτέμβριο του 2019 έκαναν μία κοινή περιοδεία με τους The Warlocks και τους The Dandy Warhols.

Αυτή τη Παρασκευή στις 17 Ιανουαρίου έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Temple για ένα show γεμάτο έντονες εικόνες και σκοτεινό, θορυβώδες rock n’ roll!

17/01, TEMPLE ATHENS, Ιάκχου 17, Ώρα: 20:30, ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12€ (προπώληση), 15€ (ταμείο).

✔ Sad Disco + Ody Icons Live @ Sixdogs

Facebook Photo

Οι SAD DISCO και ODY ICONS το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, μέσα από ένα πολυσύνθετο, πολύχρωμο, ασυνήθιστο και απενεχοποιημένο collaboration, γιορτάζουν μαζί την επιστροφή των SAD DISCO έπειτα από μια παύση λίγων ετών και συνάμα την γέννηση των ODY ICONS, τέκνο της καλλιτεχνικής ανησυχίας του Οδυσσέα Ι. Κωνσταντίνου.

18/01, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 21:00, Eίσοδος: 5 ευρώ.

✔Banda Iovanica @ Γυάλινο Up Stage

Banda Iovanica

Η λαϊκή τσιγγάνικη μουσική χωρών, όπως η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Ρωσία, συναντά τα Βαλκάνια, το Βόσπορο και τα κοσμοπολίτικα λιμάνια των παραλίων, μπολιάζοντας τις δομές και τα μονοπάτια της μουσικής τους με καλπάζουσες χόρες, ποικίλους έντονους ρυθμούς και πλούσιες νέες μελωδίες, δημιουργώντας ένα νέο εκρηκτικό μουσικό μείγμα.

Πρόσωπο κλειδί, ο άγνωστος στο ευρύ κοινό θρυλικός βιολιστής Γιοβανίκας.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, οι Banda Iovanica θα μας οδηγήσουν σε μουσικά ταξίδια στον χρόνο και στον χώρο, εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο ενός μουσικού – «φόβητρο». Ζωή αινιγματική, έργο ανεξερεύνητο και μυστικό.

19/01, Γυάλινο Up Stage, Λεωφ. Αντρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, Ώρα έναρξης 21:30, Τιμές: Από 13-80.

Ροκ βραδιά & Tribute στον Τζιμάκο

✔ Mπασταρδοκρατία – Τζίμης Πανούσης Edition @ PULP Beer House

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο PULP Beer House, ετοιμάζεται μια ελληνική punk rock n roll βράδια για τρελά κέφια και μπόλικη θύμηση του αγαπημένου Τζίμη Πανούση που λείπει εδώ και δύο χρόνια!

16/01, PULP Beer House, Βεϊκου 5, Κουκάκι, 21:00.

ΘΕΑΤΡΟ ?

✔ «Πατέρας» @ Θέατρο Αποθήκη

Μαρίνα Ασλάνογλου & Τάσος Ιορδανίδης στην παράσταση «Πατέρας»

Με αφορμή το κλασσικό αριστούργημα του Α. Στρίντμπεργκ, ο Βασίλης Μπισμπίκης, μετά την επιτυχία της περσινής θεατρικής χρονιάς (Άνθρωποι και ποντίκια), σκηνοθετεί την τραγική κωμωδία «Πατέρας», που ανεβαίνει στο θέατρο Αποθήκη από την πρεμιέρα της Τετάρτης, 9 Οκτωβρίου 2019.

Κάπου στην Αθήνα, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, δύο σύζυγοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως, με λάφυρο την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.

Ποιος από τους δύο συζύγους θα επικρατήσει τελικά; Πόσο αλώβητοι θα βγούνε από τη μάχη; Και το παιδί τους; Θα πάρει θέση ως προς την έκβαση του ενδοοικογενειακού αυτού πολέμου; Και με ποιο κόστος;

Πληροφορίες:

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη & Κυριακή : 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο : 21:00
Σάββατο απογευματινή : 18:00

Διάρκεια Παράστασης : 90 λεπτά
Εισιτήρια: Από 15 ευρώ
Αγορά Εισιτηρίων Viva.gr

Θέατρο Αποθήκη: Σαρρή 40, Ψυρρή
Τηλέφωνο : 210.3253153

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα

✔ «Δείπνο Ηλιθίων» @ Θέατρο Κάππα

Σπύρος Παπαδόπουλος & Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο “Δείπνο Ηλιθίων”

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιος; Ο ευρών αμειφθήσεται!

Πληροφορίες:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη 19:00 (λαϊκή απογευματινή), Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00, Κυριακή 18:00 και 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη 15€, Πέμπτη 18€, Παρασκευή 18 €, Σάββατο απόγευμα 18€, Σάββατο βράδυ 20€, Κυριακή απόγευμα 18€, Κυριακή βράδυ 20€, Φοιτητικό 12€ , ΑΜΕΑ – Ανεργίας – Παιδικό – Θέσεις Περιορισμένης Ορατότητας 10€

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ Κυψελης 2, Κυψελη

Σινεμά?

✔1917

Η αντιμιλιταριστική ταινία του Σαμ Μέντες που έλαβε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας, διαδραματίζεται στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και απεικονίζει τη δυσοίωνη σκληρότητα της εποχής, συγκροτώντας ένα απ’ τα καλύτερα μοντέρνα μπλοκμπάστερ του 2020.

Η υπόθεση παρακολουθεί δύο νεαρούς Βρετανούς στρατιώτες, τον Σκόφιλντ, τον οποίο υποδύεται ο Τζορτζ Μακέι και τον Μπλέικ, τον οποίο υποδύεται ο Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν, οι οποίοι αναλαμβάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή.

Σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο, οι δύο πρωταγωνιστές πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

 Ένα ψηλό κορίτσι

Κινηματογραφικό ταξίδι στο έτος 1945 μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Λένινγκραντ.

Η πόλη έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές και ο πόλεμος έχει αφήσει τους ανθρώπους κουρασμένους τόσο ψυχικά, όσο σωματικά. Ωστόσο, ο πόλεμος έχει τελειώσει και δύο νέα κορίτσια, η Ίγια και η Μασά, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, αναζητώντας έναν τρόπο να ανακτήσουν ξανά την αξιοπρέπεια και τον παλιό τους εαυτό.

Όσκαρ 2020: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες (List)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;