4 προορισμοί κοντά στην Θεσσαλονίκη για ένα τέλειο τριήμερο!
Αν βρίσκεσαι στην Θεσσαλονίκη, είσαι κοντά σε υπέροχους προορισμούς!

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πανέμορφη πόλη, την οποία όλοι οι κάτοικοι της αγαπούν. Παρόλα αυτά μερικές φορές όλοι θέλουμε να ξεσκάσουμε και να… βγούμε λίγο παραέξω! Εμείς λοιπόν παρακάτω σού δίνουμε μερικές επιλογές, έτσι ώστε αν η βάση σου είναι η Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιήσεις ένα υπέροχο τριήμερο εκμεταλλευόμενος ίσως τις επόμενες αργίες.

Ας δούμε λοιπόν 4 υπέροχους προορισμούς για ένα ιδανικό τριήμερο!

1.Καστοριά

Η Καστοριά βρίσκεται μόλις 190 χλμ από την Θεσσαλονίκη και πολλοί Θεσσαλονικείς την επιλέγουν για ένα χαλαρωτικό τριήμερο. Έχει απίστευτη φυσική ομορφιά, ενώ η λίμνη της ενδείκνυται για μία απολαυστική βόλτα. Επίσης, μπορείτε να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενάκια της Καστοριάς, τα οποία βρίσκονται στην παλαιότερη συνοικία της πόλης, τον Ντολτσό. Εκεί μάλιστα μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, καθώς και το Λαογραφικό Μουσείο που βρίσκεται επίσης στην ίδια συνοικία.

Τέλος, αν είστε μεγάλοι φυσιολάτρεις δεν πρέπει να παραλείψετε την επίσκεψή σας στον λιμναίο οικισμό του Δισπηλιού, που αν και βρίσκεται 4 χλμ έξω από την Καστοριά, αξίζει τόσο λόγω του φυσικού τοπίου, όσο και γιατί αποτελεί το πρώτο υπαίθριο οικομουσείο της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι εκεί μπορείτε να δείτε εικόνες από την ζωή των ανθρώπων… 7.500 χρόνια πριν!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
'
74 - 63
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1