Το απόλυτο παιχνίδι εξαπάτησης, μπλόφας και διασκέδασης λέγεται "Moofa"! Ετοιμάσου να κερδίσεις, λέγοντας τα πιο αληθοφανή ψέμματα!

Η ψηφιακή εποχή έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, αλληλεπιδρούμε και επενδύουμε τον χρόνο μας καθημερινά.

Στο επίπεδο της διασκέδασης και ψυχαγωγίας συγκεκριμένα, τα πράγματα έχουν αλλάξει συλλήβδην τα τελευταία χρόνια, αν σκεφτούμε ότι το ψηφιακό παιχνίδι συνολικά, άλλα και ο ίδιος ο όρος του “gamer”, έχουν κερδίσει -δυστυχώς ή ευτυχώς-  τη “φήμη” της αποξένωσης που συνεπάγεται η online εξατομικευμένη εμπειρία.

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών Aiwra, λοιπόν, σε μια προσπάθεια να καταργήσει ακριβώς αυτή τη φήμη που πλαισιώνει τον όρο του “gamer”, επιδιώκει μέσα από την κυκλοφορία του νέου της παιχνιδιού, “Moofa”, να αποκαταστήσει τη χαμένη φυσική επαφή μεταξύ των ανθρώπων, φέρνοντας την παρέα ξανά κοντά.

Τι είναι το “Moofa”, όμως;

Το “Moofa” είναι ένα ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών Aiwra, μια μικρή ομάδα φίλων που φτιάχνει παιχνίδια, προσπαθώντας να επαναπροσδιορίσει το ψηφιακό παιχνίδι που θέλει τους παίκτες απομονωμένους, δίνοντας αφορμές στους φίλους να έρθουν και πάλι κοντά.

Έχοντας σαν φιλοσοφία τη λέξη “μαζί”, τα μέλη της ομάδας Aiwra πιστεύουν ότι οι παίκτες περνούν πολύ καλύτερα, γελούν και βγαίνουν περισσότερο κερδισμένοι, παίζοντας με φίλους, παρά ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο σε μοναχικά online παιχνίδια.

Πώς παίζεται το Moofa;

Στο Moofa μπορούν να συμμετάσχουν από 2 έως 8 παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ο καθένας από αυτούς, λοιπόν, χρησιμοποιεί το κινητό ή το tablet του ως χειριστήριο με σκοπό να απαντά στις ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

Κάθε διαφορετική ερώτηση αποτελεί μία έκφραση, από την οποία απουσιάζει μία λέξη ή ολόκληρη φράση. Στην αρχή κάθε γύρου, οι παίκτες συμπληρώνουν το κενό στη φράση με ένα ψέμα.

Για παράδειγμα:

“Φήμες λένε ότι ο Τζόνι Ντεπ λατρεύει να παίζει με________.”

Εσώρουχα; Τις γυναίκες; Μπάρμπι;

Μπλόφαρε, απέφυγε τις μπλόφες και βγες ο νικητής της Moofa!

Στόχος

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κερδίσεις τα περισσότερα moofcoins.

Πώς θα το κάνεις αυτό;

Για να κερδίσεις τα περισσότερα moofcoins, πρέπει να κάνεις τους συμπαίχτες σου να πιστέψουν τα ψέμματα που γράφεις, έτσι ώστε να τα επιλέξουν για “Αλήθεια”.

Εσύ, απλά πρέπει να βρεις την αλήθεια και ψιτ, πρόσεξε να μην την πατήσεις με τις “μούφες” των άλλων!

Όλοι βλέπουν στο κινητό ή το tablet τους τις πιθανές απαντήσεις και κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει μόνο μία.

Μεταξύ των απαντήσεων, όμως, υπάρχουν οι “μούφες”- ψέμματα των παικτών και η λέξη ή φράση που συμπληρώνει την πρόταση και η οποία καλείται ως “Αλήθεια”.

Όταν οι παίκτες επιλέξουν τις απαντήσεις που πιστεύουν ότι είναι “αλήθεια”, το παιχνίδι αποκαλύπτει ποια είναι τελικά η πραγματική απάντηση της ερώτησης κι έτσι, οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν πόντους ανάλογα με την επιλογή που έχουν κάνει.

Ποιος κερδίζει – Ποιος χάνει

Όσοι παίκτες βρουν την αλήθεια, κερδίζουν επιπλέον πόντους, όσοι επιλέξουν το ψέμα, τη “μούφα” κάποιου άλλου, χάνουν πόντους, ενώ ο παίκτης που είπε το συγκεκριμένο ψέμα κερδίζει.

Ο Νικητής του Moofa

Νικητής του παιχνιδιού αναδεικνύεται τελικά εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μετά από 3 γύρους και 7 ερωτήσεις.

Οι ερωτήσεις του Moofa

Οι ερωτήσεις του παιχνιδιού είναι παγκόσμια, παράξενα και αστεία γεγονότων όλων των εποχών. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο άλλωστε, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί από όλους! Από παίκτες κάθε ηλικίας και γνωστικού επιπέδου!

Το παιχνίδι που λέγεται “Moofa” είναι ο τρόπος που διάλεξε η δημιουργική παρέα της Aiwra, έτσι ώστε να κάνει τον κόσμο λίγο πιο ανθρωπινό, μέσω της αποκατάστασης, όχι απλώς της επικοινωνίας, αλλά του σημαντικότερου όλων, που δεν είναι άλλο από τη φυσική επαφή!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Moofa, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1