GNTM Τελικός: Ντελίριο στο Twitter μετά τη χτεσινή ανατροπή!
Όλοι μιλάνε για τον χτεσινό GNTM Τελικός και το αποτέλεσμα με τις δύο νικήτριες!

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε τον GNTM τελικός να φτάνει στο τέλος του με την απόλυτη ανατροπή, που πραγματικά κανείς δεν περίμενε: Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε δύο νικήτριες αντί για μια και η φάτσα μας μπροστά στην τηλεόραση ήταν ξεκάθαρα κάπως έτσι:

Όπως και να’χει, η φετινή σεζόν του GNTM ολοκληρώθηκε με τις 3 φιναλίστ, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπανκό να αναμετριούνται χθες για τελευταία φορά σε μια τριπλή δοκιμασία για τον πολυπόθητο τίτλο του Greece’s Next Top Model, το έπαθλο των 50.000 ευρώ, το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο και τη φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Τα κορίτσια που κέρδισαν το GNTM είναι οι Κάτια Ταραμπανκό και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, αφού όπως ανακοίνωσε (σε ανύποπτο χρόνο) η Βίκυ Καγιά, έπεσε το σύστημα και άρα, λόγω ισοβαθμίας 112-112, μετά την ψηφοφορία των κριτών, το πράγμα σήμαινε ισοπαλία Κάτιας – Άννας – Μαρίας.

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τις δύο νικήτριες:

«Θέλω να σας πω ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι μπήκαν (στο σύστημα) να ψηφίσουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό έπεσε ξανά το σύστημα. Αυτό τι σημαίνει για εσάς; Έχουμε ισοπαλία, άρα έχουμε δύο νικήτριες. Άρα; H Κάτια και η Άννα -Μαρία είναι οι νικήτριες του GNTM».

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο πλατό επικράτησε αρχικά η απόλυτη παγωμάρα, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν οριστικό… Δεν επρόκειτο για αστείο.

Όλοι έμειναν χαρούμενοι…

“Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες! Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες! Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models! #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Όχι όλοι βασικά…

Να πώς αντέδρασε το ελληνικό Twitter για την ανατροπή στον χθεσινό τελικό:

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
1'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;