GNTM 2 - ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ανατροπή: Δύο οι νικήτριες του παιχνιδιού! (Vid)
Δεν το περίμενε κανείς, αλλά το GNTM 2 έβγαλε δύο νικήτριες!

Το GNTM 2 έφτασε στο τέλος του με την απόλυτη ανατροπή, αφού ανακοινώθηκαν φέτος δύο νικήτριες αντί για μια!

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε και απόψε, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του STAR, τον μεγάλο τελικό του GNTM!

Και τι ωραία που πέρασαν αυτοί οι μήνες! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00 (και τις δυο τελευταίες βδομάδες και τις Πέμπτες) συντονιζόμασταν στη συχνότητα του Star και παρακολουθούσαμε νέα κορίτσια να προσπαθούν να γίνουν οι επόμενες GNTM 2 νικήτριες, βλέπαμε την αγαπημένη Ζενεβιέβ να πετάει τις ατακάρες της, τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει τις αποχωρήσεις και τους κριτές να προσπαθούν να βρουν το κορίτσι που θα πάρει τον πολυπόθητο τίτλο.

Όλα ξεκίνησαν από τα castings, όπου πολλά κορίτσια πέρασαν μπροστά από την κριτική επιτροπή: Τους Άγγελο ΜπράτηΗλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά και Δημήτρη Σκουλό.

Πολλές ήταν που απογοητεύτηκαν, άλλες άκουσαν σχόλια που δεν άρεσαν, ενώ άλλες δέχτηκαν σχόλια που τους απογείωσαν τη διάθεση και τις έκαναν να λάμψουν. Μετά ήρθαν τα bootcamps, η επιλογή των κοριτσιών, αποφασίστηκε ποιες θα μπουν τελικά στο σπίτι του GNTM και ξεκίνησαν τα concepts, οι πασαρέλες και οι φωτογραφήσεις μόδας.

Η μεγάλη τριάδα του GNTM;

Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπανκό είναι η μεγάλη τριάδα του τελικού και η αγωνία για το ποια αναδείχθηκε η επόμενη GNTM νικήτρια, έλαβε τέλος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε μισή ώρα ξεκινά ο μεγάλος τελικός του φετινού #GNTMgr! Ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η νικήτρια του GNTM 2019; Συντονιστείτε και ετοιμαστείτε, γιατί σήμερα ψηφίζετε κι εσείς, στο link του bio. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Τα κορίτσια που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού (Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπανκό) έχουν ολοκληρώσει τις φωτογραφικές τους αποστολές και με αγωνία περίμεναν στον σημερινό τελικό να μάθουν το ποια είναι τελικά η GNTM ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

H αγωνία μεγάλη, αφού οι 3 παίκτριες του τελικού κλήθηκαν σήμερα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι τρεις παίκτριες, φόρεσαν πανάκριβα κοσμήματα και πόζαραν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ως πλουσίες ντίβες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν από κάθε φαντασμαγορικό πάρτι, υπάρχει μία πολύωρη προετοιμασία. Τα κορίτσια θα φορέσουν σμαράγδια, διαμάντια και ζαφείρια και θα πρέπει να λάμψουν, όσο και αυτά! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Στη δεύτερη φόρεσαν τα καλά τους για να δώσουν το καλύτερο φωτογραφικό “κλικ” στον φωτογράφο του σόου, Δημήτρη Σκουλό, ως προσκεκλημένες σε πάρτι, μαζί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την coach,  Έλενα Χριστοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα κορίτσια ετοιμάζονται να κλέψουν την παράσταση σε ένα καταπληκτικό set, βγαλμένο από άλλη εποχή. Δεν αρκεί να καταλάβουν το concept, πρέπει να δείξουν ότι το πάρτι… τους ανήκει! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Στην τρίτη δοκιμασία τις περιμένει μια τεράστια έκπληξη, που τις βοήθησε πολύ στην απόδοσή τους:

Η παραγωγή του GNTM προσκάλεσε τους συντρόφους των τριών κοριτσιών για μια ρομαντική φωτογράφιση με νερά να πέφτουν πάνω τους και φόντο την Ακρόπολη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποια είναι όμως η έκπληξη; Τα κορίτσια πρέπει να χορέψουν όσο πιο φυσικά μπορούν με τους… αγαπημένους τους! Αυτό, ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι δύο μεγάλες GNTM ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ:

Για πρώτη φορά στο GNTM, η νικήτρια δεν ήταν μια, αλλά δύο!

Τα κορίτσια που κέρδισαν το GNTM, πήραν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα κάνουν ένα αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο και θα φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο περιοδικού μόδας, είναι οι… Κάτια Ταραμπανκό και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου!

“Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες! Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο νικήτριες!�Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models! #GNTMgr @starchannelgrtv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν, όπως είπε η Βίκυ Καγιά και άρα έπεσε το σύστημα. Το αποτέλεσμα είναι πως οι νικήτριες του GNTM 2 είναι η Κάτια Ταραμπανκό και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, λόγω ισοβαθμίας 112-112, μετά την ψηφοφορία των κριτών.

Η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών ξεκίνησε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όπου βγήκε στον αέρα το live μέρος του τελικού, αφού μέχρι εκείνη την ώρα (21.00 – 24.00) η εκπομπή προβαλλόταν σε μαγνητοσκόπηση! Η βαθμολογία, όμως, για την τελευταία δοκιμασία, ανακοινώθηκε live μαζί με τα ποσοστά που έδωσε το κοινό, το οποίο ψήφισε, μπαίνοντας στη συγκεκριμένη διεύθυνση μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Κάτια Ταραμπανκό: 12 άγνωστα πράγματα για τη διαγωνιζόμενη του Next Top Model 2
Άννα – Μαρία Ηλιάδου: 10 πράγματα που δε γνώριζες για τη διαγωνιζόμενη του GNTM 2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0