John Frusciante: Ο θρυλικός κιθαρίστας επιστρέφει στους Red Hot Chili Peppers
Ο John Frusciante επιστρέφει στο συγκρότημα 10 χρόνια μετά την αποχώρησή του και θα τους συνοδεύει στις εμφανίσεις της περιοδείας τους, μεταξύ άλλων και στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2020

Ο σούπερ σταρ και αγαπημένος κιθαρίστας, John Frusciante, έχει αποχωρήσει εδώ και δέκα χρόνια από το συγκρότημα των θρυλικών, Red Hot Chili Peppers, με την απουσία του να γίνεται παραπάνω από αισθητή για πολλούς φαν του συγκροτήματος και μουσικόφιλους γενικώς, αφού, χωρίς αυτόν, λείπει ο χαρακτηριστικός του ήχος στην κιθάρα.

Ωστόσο, μια αναπάντεχη και πολύ ευχάριστη έκπληξη φαίνεται πως αναμένεται να ζήσει και το ελληνικό κοινό, αφού στην πολυαναμενόμενη συναυλία που θα δώσουν οι Red Hot Chili Pepper στις 5 Ιουνίου 2020 στο Ejekt Festival, το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε πλήρη σύνθεση μαζί με τον κιθαρίστα, John Frusciante.

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι πριν από ώρες στο Intsagram, επανασυνδέονται μετά από χρόνια με τον σπουδαίο πρώην κιθαρίστα τους, John Frusciante, ο οποίος θα τους συνοδεύει πλέον στις εμφανίσεις της περιοδείας τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) στις

Όταν ο John Frusciante αποχώρησε από τους Red Hot Chili Peppers

Πριν 10 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2009, ο Νεοϋορκέζος τραγουδιστής και κιθαρίστας ανακοίνωσε ότι δεν είναι πλέον μέλος στο δημοφιλές ροκ συγκρότημα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τους είχε αφήσει ήδη από το 2008.

Στη δεκαετία αυτή, ο John Frusciante επικεντρώθηκε στη solo καριέρα του και σε διάφορες συνεργασίες, ενώ η τελευταία του παρουσία ήταν το ΕΡ του 2017 Trickfinger II με το παράλληλο όχημα των Trickfinger.

Ο γνωστός Αμερικανός κιθαρίστας, John Frusciante, είναι βαθιά συνδεδεμένος με τη μουσική ιστορία του συγκροτήματος των Chili Peppers, δεδομένου ότι έπαιζε μαζί τους από τα 18 του χρόνια και συμμετείχε στις ηχογραφήσεις 5 πολύ επιτυχημένων άλμπουμ της μπάντας.

Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο John Frusciante κέρδισε τεράστια αναγνώριση από το παγκόσμιο μουσικό κοινό και καταξιώθηκε ως ένας από τους πιο επιφανείς κιθαρίστες της γενιάς του. 

Αφού ακολούθησε για κάποια χρόνια τη solo καριέρα το 1999 όπως είπαμε, επέστρεψε στους Red Hot Chili Peppers, ηχογράφησε μαζί τους το ανάρπαστο άλμπουμ “Californication” και αποχώρησε τελικά αποχωρήσει πάλι, μια δεκαετία αργότερα, προκειμένου να αφοσιωθεί στα προσωπικά του μουσικά σχέδια.

Η επιστροφή του στο συγκρότημα μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα η συμμετοχή του στις συναυλίες τους (μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα) σίγουρα θα εξιτάρει τους θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers ανά τον κόσμο!

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, ο John Frusciante ανήκει στους 20 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Δείτε ακόμα: ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ: Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται ξανά στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;