H katerina zgr είναι το πρωί μαία και το βράδυ YouTuber!
Ποια είναι η Θεσσαλονικιά που έχει κάνει σχεδόν 30Κ άτομα να ακολουθούν το κανάλι της φανατικά, ενώ το πρωί εργάζεται ως μαία;

Μπαίνοντας στο κανάλι της, θα δεις πολλά και διαφορετικά -στη θεματολογία τους- βίντεο: Vlogs με καθημερινά ζητήματα, (πολύ) φαγητό, αλλά και challenges για διάφορα θέματα.

Παρόλα αυτά, η katerina zgr ξεκίνησε το YouTube καθαρά με βίντεο που αφορούσαν το μακιγιάζ.

“Θυμάμαι να βάφομαι μόνη μου και να μιλάω στον τοίχο δίνοντας οδηγίες και περιγράφοντας τη διαδικασία”, λέει γελώντας.

Ξεκίνησε το YouTube κάπου στο 2016 και, αν και τώρα κάθε βίντεό της μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, η αρχή ήταν αρκετά δύσκολη, αφού, όταν το είπε στον κύκλο της σαν ιδέα, η αντίδραση δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Παρόλα αυτά, εκείνη το ξεκίνησε κάνοντας βίντεο για μακιγιάζ.

Θυμάται με νοσταλγία τον πρώτο μήνα όπου κατάλαβε πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις τους πρώτους 100 συνδρομητές! “Θυμάμαι πόσο πολύ χαιρόμουν όταν έβλεπα τους 75 συνδρομητές να γίνονται 90”!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πιθανότατα αυτό που τη βοήθησε αρκετά ήταν ότι από την πρώτη στιγμή αντιμετώπιζε το κανάλι της σαν μεγάλο! Ακόμα και στους 50 συνδρομητές προσπαθούσε να ανεβάζει βίντεο σε συγκεκριμένες μέρες, καθώς και να κάνει το καλύτερο δυνατό για τις τόσες γνώσεις περί edit.

H Κατερίνα λάτρευε τη φάση του YouTube και δηλώνει groupie των παλαιότερων στον συγκεκριμένο χώρο! “Πήγαινα σε παραστάσεις και έβλεπα τον Μαλιάτση, τον Jeremy ή τον Mikeius”.

Λίγο μετά ήρθε το Comedy Lab, όπου την προσέγγισε και την έβαλε στην ομάδα του. Κάπου εκεί, λοιπόν, το περιεχόμενό της άρχισε να αλλάζει και να γίνεται περισσότερο lifestyle!

Αν παρατηρήσεις τα βίντεό της, θα δεις πολλά που αφορούν το φαγητό. “Μου αρέσει πολύ το φαγητό όπως σε όλους μας. Τα βίντεο με αυτό το περιεχόμενο άρεσαν πολύ στον κόσμο επομένως άρχισα να κάνω περισσότερα! Ευτυχώς είμαι από τους ανθρώπους που τρώνε πολύ και δεν παχαίνουν – και ναι ο κόσμος δυσκολεύεται να το πιστέψει”, λέει γελώντας ξανά.

Τη ρωτήσαμε για τα αρνητικά σχόλια: “Στην αρχή δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια ή δεν υπήρχαν στη δική μου περίπτωση. Αν από την πρώτη μέρα έχεις αρνητικά σχόλια ίσως κάτι δεν πάει καλά. Όσο το κανάλι άρχισε να μεγαλώνει σίγουρα εμφανίστηκαν κάποια αρνητικά σχόλια τα οποία όμως δεν με επηρέασαν. Μπορούσαν νομίζω να ξεχωρίσω αυτά που είχαν να πουν κάτι καλοπροαίρετα με εκείνα που έβγαζαν τοξικότητα και κακία”.

Υπήρξε τελικά η κομβική στιγμή, όπου το κανάλι της έκανε αυτό που λέμε “το μεγάλο μπαμ”; Κάπου εκεί βάζει τα γέλια και λέει με νοσταλγία: “Φυσικά και υπήρξε και ήταν όταν έκανα το βίντεο Smash or Pass challenge όπου μιλούσα για άλλους YouTubers στους οποίους θα έκανα smash or pass. Άρχισε να συζητιέται μεταξύ των YouTubers και έγινε ας πούμε viral! Kάπου εκεί κατάλαβα ότι πρέπει που και που να ακολουθούμε τις μόδες που κυκλοφορούν”.

Η Κατερίνα είναι μαία. Έχει τελειώσει μαιευτική και εργάζεται αυτή τη στιγμή ως μαία σε κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της, ενώ της έχει κάνει εντύπωση ότι πολλά παιδιά της στέλνουν κατά καιρούς ότι σπουδάζουν (ή ότι θέλουν να σπουδάσουν) μαιευτική και της ζητούν συμβουλές! Όπως λέει η ίδια, είναι τεράστιος ο αριθμός ανθρώπων που ακολουθούν τη συγκεκριμένη μέθοδο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Της αρέσει να βοηθάει τις γυναίκες και τα ζευγάρια σε αυτόν, τον αρκετά δύσκολο για πολλούς αγώνα, για να γίνουν γονείς.

“Ακόμα κρατάω επαφές με γυναίκες που έχω ξεγεννήσει στην πρακτική μου στο Ιπποκράτειο, μου στέλνουν φωτογραφίες με τα μωράκια τους όταν μεγαλώνουν και νιώθω όμορφα που είμαι κομμάτι αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής”.

To όνειρό της είναι να συνεχίσει να μεγαλώνει το κανάλι της, κάνοντας αυτό που αγαπάει. Δηλώνει πολύ κοινωνική, ενώ λατρεύει να πηγαίνει σε events και να βγάζει φωτογραφίες με fans! Αν και Θεσσαλονικιά, δηλώνει ότι αγαπά πολύ την Αθήνα και θεωρεί ότι είναι η πόλη που αποτελεί το κέντρο των εξελίξεων στο χώρο του YouTube στη χώρα μας!

Κεφάλαιο “Influencers”

Δεν της αρέσει καθόλου ο όρος “influencer” και η μόδα που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτόν, καθώς πιστεύει ότι δεν γίνεσαι influencer αν έχεις πολλούς followers, αλλά μόνο αν έχεις κοινό που σε ακολουθεί για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Για κάτι που κάνεις ή παράγεις. Δεν βλέπει το λόγο στο να αυτοχαρακτηρίζεσαι έτσι, μόνο και μόνο για την εμφάνιση ή για διάφορα “hacks” που γίνονται με τους followers.

Άλλωστε, η Κατερίνα θεωρεί ότι τα brands το γνωρίζουν πλέον και γίνονται πιο προσεκτικά όταν επιλέγουν συνεργασίες. Στο κανάλι της έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μεγάλα brands μέσα από βίντεο, στα οποία προσπαθεί να προσαρμόζει τη διαφήμιση στο δικό της περιεχόμενο, χωρίς αυτό να χάνει την αυθεντικότητά του.

Στην ερώτηση “ΥouTube ή Instagram”, εκείνη απαντά ότι κάθε ένα υπάρχει για συγκεκριμένο σκοπό. Είναι σίγουρα παιδί του YouTube, καθώς σε αυτό δουλεύει καθημερινά, αλλά χρησιμοποιεί το Instagram για την απαραίτητη καθημερινή επικοινωνία με το κοινό της.

Μπορείς να δεις τα βίντεο της katerina zgr στο επίσημο κανάλι της καθώς και να την ακολουθήσεις στο Instagram.

Κατέβασε δωρεάν τη No1 φοιτητική εφαρμογή εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
7'
33 - 29
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;