The Voice: Οι πρώτοι τέσσερις φιναλίστ του μουσικού διαγωνισμού
Αυτοί είναι οι πρώτοι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό του The Voice!

Ο πρώτος λαμπερός ημιτελικός του φετινού The Voice ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Οι εννέα πρώτοι από τους 18 διαγωνιζόμενους εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε τους τέσσερις που πέρασαν στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Στους ημιτελικούς του The Voice μόνο το τηλεοπτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει και να επιλέξει τους παίκτες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Έτσι λοιπόν, έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων, έκλεισαν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο παρουσιαστής του σόου, Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Στους 9 παίκτες που συμμετείχαν στον πρώτο ημιτελικό του μουσικού σόου, είδαμε 3 παίκτες από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, 3 από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, 2 από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και έναν παίκτη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Από αυτούς πέρασαν μόνο οι 4!

Ποιος coach πέρασε με τους περισσότερους παίκτες στον μεγάλο τελικό; Δες αναλυτικά ποιο διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μία πρόκριση στον τελικό του σόου!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Γιώργος Ευθυμιάδης, Ελπίδα Γαδ

Έλενα Παπαρίζου: Έλλη Πλατάνου

Σάκης Ρουβάς: Κωνσταντίνος Τσιμούρης

Δυστυχώς, ο Πάνος Μουζουράκης, μέχρι στιγμής, δεν έχει παίκτη στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, την Κυριακή, 15 Δεκέμβρη, θα διαγωνιστούν οι υπόλοιποι 9 διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από τα Cross Battles. Ο μεγάλος τελικός του The Voice of Greece θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου!

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον πρώτο ημιτελικό!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;