Το υπερπολυτελές σπίτι του Wiz Khalifa είναι το
Δεν το λες και μικρό σπίτι στο λιβάδι πάντως.

Ο 32χρονος ράπερ από την Αμερική, Cameron Jibril Thomaz, και περισσότερο γνωστός με το όνομα, Wiz Khalifa, έκανε το ντεμπούτο του το 2006, με το άλμπουμ Show and Prove, ενώ το 2008, σημείωσε μία από τις πρώτες του επιτυχίες με το τραγούδι Say Yeah, το οποίο παίχτηκε αρκετά στο ραδιόφωνο, καταφέρνοντας να εισέλθει και στα αμερικανικά Rhythmic Top 40 και Hot Rap Tracks.

Το 2015, κυκλοφόρησε το single, See You Again, σε συνεργασία με τον Charlie Puth, το οποίο και συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας Fast and Furious 7. Το κομμάτι έσπασε κάθε ρεκόρ, έφτασε στο νούμερο 1 των Hot 100 και έφτασε τα 3.87 δισ. views και λογικό, γιατί αποτελούσε έναν μουσικό αποχαιρετισμό στον Paul Walker που είχε φύγει από τη ζωή.

Όπως καταλαβαίνεις, διεθνής αστέρας της ραπ είναι, λίγο επαγγελματίας stoner είναι (έχει προφανώς τη δική του εταιρεία κάνναβης, Khalifa Kush), ε, δεν του κακοφαίνεται να κάνει και λίγο show off για όσα έχει καταφέρει να πετύχει.

Στο παρακάτω βίντεο του Architectural Digest, ο δημοφιλής ράπερ, Wiz Khalifa, μας ξεναγεί στο υπερπολυτελές σπίτι του (αξίας 4.6 εκ. δολαρίων) στο Λος Άντζελες, το οποίο, φαίνεται να έχει όλα τα κονφόρ: Από από θερμαινόμενη πισίνα και στούντιο ηχογράφησης, μέχρι διάδρομο για να κρεμάει τις γούνες του.

Δες ακόμα: Ο A$AP Rocky εξομολογείται για πρώτη φορά ότι είναι εθισμένος στο σεξ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;