Ιωάννινα: Ωδή στα πιο αντι-χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουμε δει!
Τα πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα βρίσκονταν σίγουρα στα Γιάννενα!

Τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά μία γιορτή που ξυπνάει τον καλύτερο και πιο γλυκό μας εαυτό. Σε αυτό συνήθως βοηθά ολόκληρη η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που δημιουργείται πρωτίστως από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κάθε πόλης, ο οποίος αν και διαφέρει από πόλη σε πόλη, έχει κάποια διαχρονικά κοινά χαρακτηριστικά ανά τον κόσμο.

Παρόλα αυτά ο δήμος των Ιωαννίνων τα προηγούμενα χρόνια θέλησε να δώσει μία καλλιτεχνική πινελιά στην καρδιά της πόλης, στολίζοντας την κεντρική πλατεία με χριστουγεννιάτικα δέντρα που προκάλεσαν αίσθηση, αλλά όχι θαυμασμό.

Ένα συγκλονιστικό παράδειγμα καλλιτεχνικής παρέμβασης στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων είναι αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βάζουμε στοίχημα πως αν δεν σας το λέγαμε, μάλλον δεν θα καταλαβαίνατε ότι πρόκειται για δέντρο, πόσο μάλλον χριστουγεννιάτικο!

Ένα ακόμη στολίδι της κεντρικής πλατείας των Ιωαννίνων για τα Χριστούγεννα του 2015, που φέρνει περισσότερο σε μακέτα χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι αυτό:

Στα πλαίσια μίας πιο έγχρωμης μακέτας χριστουγεννιάτικου δέντρου ήταν το δέντρο της επόμενης χρονιάς, το οποίο επίσης απέσπασε κάπως αρνητικά σχόλια:

Πριν όμως καταλήξουμε στα παραπάνω χριστουγεννιάτικα δέντρα, ο δήμος Ιωαννιτών είχε πειραματιστεί το 2014, τοποθετώντας στην κεντρική πλατεία το εξής κομψοτέχνημα:

Ευτυχώς φέτος στα Γιάννενα στόλισαν αυτό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ioanninalike #ioannina #giannena #lake #ioanninacity #ioanninabars #ioannina_greece #ioanninalake #ioanninacastle #visitioannina #giannena #giannenakia #giannenara #giannenakia_mou #giannenacity #giannena_h_polh_ths_kardias_mou #giannena_san_paramuthi #giannena_eisai #ioanninaksana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ioannina like (@ioanninalike) στις

Δείτε επίσης: Η Πανεπιστημίου στολίστηκε για τα Χριστούγεννα και το twitter έχει πολλά να πει 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;