Έξοδος στην Αθήνα: 10 events που αξίζει να δεις (11/12 – 15/12)
Οι προτάσεις του Neolaia.gr για πάρτι, lives, θέατρο & σινεμά!

PARTIES??‍♀️

✔ Party like it’s 1999 @ Χοροστάσιον Club

Facebook Photo

Ο χορός συνεχίζεται κάθε Παρασκευή στο Χοροστασιον Club με Μιχαλάκη Τζάκσον και Τσένη Φερλόπερ, με σφηνάκια, ακούσματα Britney – προ κρίσης και τραγουδάμε όλοι μαζί “μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια!”.

Guilty pop, 80s, 90s, 00s, disco by @itsmaikl & special friends!

13/12, Xoροστάσιον, Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος, Ώρα: 22:00. 

✔Analogue: Airod @ six dogs

Facebook Photo

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2019 οι Analogue παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Airod. Με πολύ γνωστές κυκλοφορίες στην δισκογραφική της Amelie Lens (Lenske), και με εκρηκτικές εμφανίσεις σε μεγάλα festivals όπως το Awakenings και το Sonar, ο Airod είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της γαλλικής techno σκηνής αυτή την στιγμή.

Μαζί του οι residents & ιδιοκτήτες της Analogue, Jerm, a.metz, Mr.M.

13/2, 6 D.O.G.S. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 210 3210510, Ώρα: 11:59, Είσοδος: 8 ευρώ.

✔En Lefko Xmas party

Facebook Photo

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι του EnLefko επιστρέφει με Christmas glamour και sexy διάθεση αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Romantso.

3 stages, 13 DJs, όλοι εσείς και όλοι σε sleepless mode, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις, να χορέψεις και να φλερτάρεις!

13/12, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 22:00, Είσοδος: Προπώληση: €8 με ποτό, Ταμείο: €10 με ποτό.

✔Deep Phase: Stiv Hey @ Steam

Facebook Photo

Ο ανερχόμενος Μιλανέζος DJ και παραγωγός της techno σκηνής, Stiv Hey, έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Steam Athens το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου!

O Stiv έχει ήδη αρχίσει να έχει sold-out εμφανίσεις σε διεθνή κλίμακα, πρωτοπορώντας στην επόμενη γενιά μουσικών και κινούμενος ανάμεσα σε punchy techno και groovy ήχο. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του από τη Ρωσία στις ΗΠΑ και μετά προς τη Νότια Αμερική, ο Stiv γέμισε ασφυκτικά κάθε κλαμπ όπου έπαιξε και έκλεισε σχεδόν κάθε εμφάνισή του με παρατεταμένα χειροκροτήματα από το κοινό.

Μαζί του αυτό το Σάββατο στο Steam οι: Mikee, Tech1ne και St. M.

14/12, STEAM ATHENS, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 210 3412120 Ώρα: 24:00, Eίσοδος: 10 ευρώ.

LIVES?

✔Goran Bregovic @ Christmas Theater

Goran Bregovic

Ο διάσημος συνθέτης, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει τη «Μουσική των Βαλκανίων» σε μια μοναδική, προ-χριστουγεννιάτικη συναυλία την Τετάρτη στις 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Christmas Theater για να γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να χτίζει γέφυρες από την μια καρδιά στην άλλη.

Η γιορτή που θα παρουσιάσει στο Christmas Theater περιλαμβάνει τις πιο διάσημες στιγμές του από το παραδοσιακό «Ederlezi» και τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Mesecina» και το «Kalasnjikov» αλλά και το υπέροχο «Ausencia» από το «Undergound» και φυσικά μελωδίες που ντύθηκαν με ελληνικούς στίχους και έγιναν αγαπημένα τραγούδια όπως «Το Βενζινάδικο» ή το «Θεός αν είναι» και το «Παραδέχτηκα».

Παράλληλα ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα παρουσιάσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο «Τρία Γράμματα από το Σεράγεβο» και περιέχει έναν ύμνο για την γενέθλια πόλη του συνθέτη. Μωσαϊκό από Χριστιανούς Εβραίους και Μουσουλμάνους πριν από τον πόλεμο του 90 το Σεράγεβο είχε την ποικιλία και την ανοιχτή ματιά μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας που είχε να δώσει πολλά στα πιο ανήσυχα παιδιά της. Αυτή είναι και η αφετηρία του Three Letters from Serajevo.

11/12, Christmas Theater, Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου), Ώρα: 20.30, Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700, www.christmastheater.gr & www.viva.gr.

The Boy Live @ Romantso

Facebook Photo

Αυτή την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, αλλά και την επόμενη 19 Δεκεμβρίου, ο The Boy έρχεται να στο Romantso για να παίξει κόκκινα τραγούδια με το ζόμπι αρμόνιο του και να μιλήσει σαν αγόρι, σαν κορίτσι, σαν Winona, σαν Σιμόν, σαν Σιωπηλή, σαν άλλος, σαν αυτός.

Ο The Boy κρύβει μυστικά μέσα σε ταινίες και τραγούδια από το 2003, ενώ το τελευταίο του άλμπουμ είναι η “Παραδουλεύτρα” που κυκλοφόρησε φέτος από την Inner ear.

12/12, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 21:00, Είσοδος: 7 ευρώ.

✔Χρήστος Θηβαίος & String Demons: «Εξάρχεια – Μπραχάμι» @  Σφίγγα

Χρήστος Θηβαίος & String Demons

O Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 τις καλύτερες στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων».

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας: Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

Συνοδοιπόροι, όπως και στις περσινές του εμφανίσεις, οι εκρηκτικοί String Demons, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη θα ακολουθήσουν τον Χρήστο Θηβαίο στη διαδρομή του, ηλεκτρίζοντας με τον ήχο τους αυτή την ούτως ή άλλως εκρηκτική διαδρομή.

14/12, Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί, Ώρα έναρξης: 22.30.

✔Standup Comedy @ The Zoo

To Ζοο συνεχίζει τις βραδιές standup comedy την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, με τη γνωστή και αγαπημένη τετράδα – “φωτιά”:

Τον καθηγητή της κωμωδίας Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, τον άνθρωπο-ατάκα Άγγελο Σπηλιόπουλο, τη φωνή του Shopping Star, Βαγγέλη Χαρισόπουλο, αλλά και τον εκπρόσωπο των απανταχού χωρισμένων, Δημήτρη Χριστοδούλου.

Μαζί τους guests-έκπληξη.

Αν δεν έρθετε, ξέρουμε που μένετε.

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήριο: 7 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ ?

✔ “Ο Εραστής” του Χάρολντ Πίντερ @ Θέατρο Επί Κολωνώ

Χρύσα Κοτταράκου & Κωνσταντίνος Παράσης

Ένα απ’ τα πιο γοητευτικά θεατρικά έργα του Χάρολντ Πίντερ, “Ο Εραστής”, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά από την Εταιρία Θεάτρου ΗΘΩ, σε σκηνοθεσία Λένας Φιλίπποβα στο Θέατρο Επί Κολωνώ από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Ρίτσαρντ και η Σάρα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει απομονωμένο σ’ ένα καλόγουστο σπίτι σε προάστιο. Ο άνδρας εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος και η γυναίκα φροντίζει να δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα του σπιτιού: τον πρωινό αποχαιρετισμό, την υποδοχή του άνδρα ύστερα απ’ τη συνηθισμένη κουραστική μέρα στη δουλειά, το γεύμα, τη χαλαρή συζήτηση. Μερικές φορές την εβδομάδα, ύστερα από κανονισμένο ραντεβού, το σπίτι του ζευγαριού επισκέπτεται ο εραστής της γυναίκας.

Ένα ευφυές παιχνίδι με τον έρωτα και το χρόνο στήνει ο Χάρολντ Πίντερ στον Εραστή (1963), καταγράφοντας την άβυσσο που κρύβεται κάτω απ’ την επιφάνεια της καθημερινής ζωής. Εκεί ζουν οι φαντασιώσεις, οι συνειδητές και οι ασυνείδητες επιθυμίες των ηρώων. Έχοντας από καιρό χάσει την προσωπική τους ταυτότητα και τη μεταξύ τους επαφή, φλυαρούν, θέλοντας να κρύψουν το εσωτερικό τους δράμα. Η ερωτική, όμως, απιστία θα αποκαλύψει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο τη βαθιά μοναξιά που τους συνδέει, αλλά και την απεγνωσμένη τους ανάγκη για κατανόηση και αληθινή επικοινωνία.

Σκηνοθεσία: Λένα Φιλίπποβα

Παίζουν: Χρύσα Κοτταράκου, Κωνσταντίνος Παράσης

Μέρες και ώρα παραστάσεων: Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 19.00

Θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12, Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 13 €, Φοιτητικό/Ανέργων: 10 €

Διάρκεια: 70 λεπτά

Κρατήσεις θέσεων: 2105138067, 6948298063

Προπώληση:

Viva.gr

Σινεμά?

✔ Στα μαχαίρια

Όταν ένας πλούσιος ηλικιωμένος πατριάρχης δολοφονείται κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του, ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την επίλυση της υπόθεσης.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον

Ερμηνείες: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τόνι Κολέτ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;