Το CU Stand Up Bites με τα Simply Burgers ήταν μια μοναδική Κυριακή που δεν παίζει να ξεχάσουμε
Γέλιο, burgers και ακόμα περισσότερο γέλιο ήταν η απόλυτη εμπειρία που ζήσαμε μια (καθόλου μελαγχολική) Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο χειμώνας παλεύεται με μία συνταγή που συνδυάζει: καλή παρέα, πολύ γέλιο και νόστιμο φαγητό να ζεσταίνει το είναι μας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε (και) εμείς να ακολουθήσουμε τη δοκιμασμένη συνταγή που προτάσσει ο κρύος χειμώνας και βρεθήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες στο CU Stand Up Bites με τα Simply Burgers που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, όπου και περάσαμε υπέροχα.

Γύρω στις 18:30 φτάσαμε στο Ωδείο Αθηνών μαζί με φίλους μας, όπου η Κατερίνα Βρανά και η Χρύσα Κατσαρίνη, δύο από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της Ελλάδας και της εποχής μας, μάς περίμεναν και είχαν ετοιμάσει το έδαφος για ένα ξεκαρδιστικό απόγευμα γεμάτο χιούμορ και χαμόγελα.

Η απόλαυση ήταν εγγυημένη προφανώς, αφού είχε την υπογραφή των πιο λαχταριστών burgers που παίζουν στην Αθήνα και που ετοίμαζαν εκείνη την ώρα μπροστά στα πεινασμένα μας μάτια τα θρυλικά Simply Burgers.

Αγαπάμε Simply Burgers γιατί, πέρα απ’ την παραδεισένια γεύση τους, παίζει και η απίστευτη προσφορά 1+1 burger, όπου στέλνεις SIMPLY στο 54646, λες τον κωδικό σου στο ταμείο ή τηλεφωνικά στο 18380 κι έτσι αγοράζεις 1 burger/burger meal και παίρνεις άλλο 1 δώρο.

O κωδικός ισχύει για 15 μέρες από τη λήψη του και η προσφορά είναι για όλα τα καταστήματα Simply Burgers.

Περιττό να σου πούμε ότι ουρανίσκος και γευστικοί κάλυκες έκαναν πάρτι στο CU Stand Up Bites, αφού απολαύσαμε burgers με ζεστά, αχνιστά ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια από τα Simply Burgers, συνοδεύσαμε φυσικά με παγωμένη μπύρα, οπότε το αποτέλεσμα ήταν μια πανδαισία γεύσης που σε ταξιδεύει σε άλλο λέβελ.

Οι αγαπημένες μας κωμικοί εμφανίστηκαν στη σκηνή και μάλιστα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έσκασαν μύτη on stage, πεθάναμε στο γέλιο με την Κατερίνα Βρανά και τη Χρύσα Κατσαρίνη που έδωσαν ρεσιτάλ σε μια παράσταση που κράτησε περίπου δύο ώρες απολαυστικού γέλιου.

Περίπου 500 ήταν οι τυχεροί και τυχερές που έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Μια μοναδική εμπειρία που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να λέγεται απόλυτη εμπειρία: Γέλιο, burgers και ακόμα περισσότερο γέλιο.

Το εντυπωσιακό και (κάπως) απροσδόκητο, όμως, είναι το εξής:

Ποιος θα περίμενε να ζήσει μια τόσο μοναδική εμπειρία και να δει μια τόσο σύγχρονη παράσταση stand up comedy στο Ωδείο Αθηνών;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;