GNTM 2: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν στο χτεσινό επεισόδιο (Vid)
Με τη διπλή αποχώρηση-έκπληξη στο GNTM 2, είμαστε πλέον στις top7!

Οι top9 του GNTM 2 έχουν ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού και πλέον όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στη χτεσινή δοκιμασία αποχώρησης μάλιστα, οι παίκτριες του GNTM 2 κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια διαφορετική αποστολή σε σχέση με τις προηγούμενες.

Η δοκιμασία αποχώρησης περιλάμβανε ένα διαφημιστικό teaser, στο οποίο η κάθε μια ξεχωριστά έπρεπε να αποπνέει αισθησιασμό και λάμψη για να προωθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν που δεν ήταν άλλο από ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσαν στα κορίτσια ότι θα έχουν δυο προσπάθειες για το γύρισμα, εκτός από μία, η οποία θα έπαιρνε και το disadvantage από την παίκτρια που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο κι αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου .

Το μειονέκτημα της χτεσινής δοκιμασίας δόθηκε από τη Μαρία στην Κωνσταντίνα Φλώρου και όπως είπε η ίδια, αυτή τη φορά ελπίζει να κάνει την σωστή στρατηγική επιλογή.

Στη χτεσινή δοκιμασία με το διαφημιστικό σποτ, το καλύτερο αποτέλεσμα έφερε η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπανκό, ενώ τα χειρότερα teaser είχε η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά.

Τα περιθώρια στενεύουν, όμως, και οι κριτές του σόου φαίνεται να έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες.

Και η Κωνσταντίνα και η Πόπη απογοήτευσαν την κριτική επιτροπή με τη χτεσινή τους απόδοση και έτσι… αποχώρησαν τελικά και οι δύο από τον διαγωνισμό μόδας.

«Μας έχετε απασχολήσει πολύ και οι δύο. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ σας, ώστε να αξιολογήσουμε μία από τις δύο. Θα φύγετε και οι δύο. Δεν έχετε θέση στην επόμενη δοκιμασία», είπε η Βίκυ Καγιά ξαφνιάζοντας τα υπόλοιπα κορίτσια που δεν περίμεναν με τίποτα μια τέτοια εξέλιξη.

Δες το σχετικό απόσπασμα της διπλής αποχώρησης:

Δες ακόμα: Κωνσταντίνα Φλώρου: 11 πράγματα που πρέπει να μάθεις για την παίκτρια του Next Top Model 2

GNTM: Πόσο πληρώνονται οι παίκτριες του γνωστού ριάλιτι μόδας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
5'
0 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
4'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;