Φοιτητικά στέκια στα Ιωάννινα: 5 μέρη για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων!
Μαγαζιά στα Ιωάννινα για να ζήσεις τα Χριστούγεννα όπως πρέπει!

Τα Ιωάννινα είναι μία πανέμορφη πόλη γεμάτη από φοιτητές και βρίσκεται στην καρδιά της Ηπείρου. Η αλήθεια είναι πως η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κανείς τα Γιάννενα είναι τα Χριστούγεννα, καθώς η πόλη είναι υπέροχα στολισμένη και μπαίνει από νωρίς σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, κάτι που αν μένεις ήδη εκεί όντας φοιτητής θα το έχεις καταλάβει.

Υπάρχουν όμως κάποια μαγαζιά που ξεχωρίζουν, καθώς πάνε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε άλλο επίπεδο. Επομένως, αν βρίσκεστε ή πρόκειται να βρεθείτε εν μέσω Χριστουγέννων στα Ιωάννινα πρέπει να τα επισκεφτείτε και δεν θα χάσετε. Γιατί μπορεί οι νύχτες οι Γιαννιώτικες να είναι αλλιώτικες, αλλά τα cozy απογεύματα με χριστουγεννιάτικο στολισμό τριγύρω είναι ανεκτίμητα!

Πάμε να δούμε λοιπόν αυτά τα μέρη…

1. Papi Cafe Il Bistro

Το Papi είναι το κατεξοχήν μαγαζί των Ιωαννίνων για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Τα πάντα μυρίζουν Χριστούγεννα (από τον στολισμό μέχρι τις κούπες του καφέ) και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρεις κατευθείαν τραπέζι. Αν βρίσκεσαι στα Ιωάννινα λοιπόν, τρέξε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Want to experience real #christmas magic? Το Papi Cafe | Bistro έχει μπει επίσημα σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση!! Ο εκκεντρικός παριζιάνικος στολισμός το καθιστά τον πιο HOT προορισμό για τις γιορτινές (και όχι μόνο) ημέρες!! #10years #YouAreOurStory #papicafebistro #coffee #bistro #bar #wine #winetimeanytime #winelovers #delicious #coffee #coffeelover #coffeetime #specialtycoffee #baristalife #coffeeshop #lifestyle #downtown #ioannina #greece #epirus #city #hotspot #allday #fun #like #friends #follow #bhfyp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papi Cafe | Bistro (@papicafebistro) στις

2. Το δικό μας βαλς

Το δικό μας βαλς είναι ίσως το πιο vintage μαγαζί των Ιωαννίνων με άρωμα άλλης δεκαετίας λόγω της ιδιαίτερης διακόσμησής του. Για αυτό τον λόγο είναι cozy ακόμη και αν δεν είναι Χριστούγεννα. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, αυτό το μαγαζί είναι ό,τι πρέπει για να νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων να σε διαπερνάει, ενώ ενδείκνυται και για ένα ρομαντικό ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You are more than welcome! #coffee #chocolate #valrhona #smoothies #tea #retro #placetobe #books #vals #ioannina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το δικό μας Βαλς (@to_diko_mas_vals) στις

3. Μάντζιος

Αν τα Γιάννενα φημίζονται για κάτι, αυτό είναι σίγουρα το φαγητό. Το ζαχαροπλαστείο Ο Μάντζιος λοιπόν είναι μία τοπική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων με υπέροχα γλυκά και ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλα τα καταστήματα μέσα στην πόλη. Είναι δηλαδή ό,τι πρέπει για να απολαύσεις το γλυκό σου μέρες που ‘ναι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas is around the corner ? www.zaxaroplastiki-mantzios.gr #zaxaroplasteia_mantzios #mantzios_seismoplikta #mantzios_girokomeio #mantzios_dodonis #mantzios_katsika #mantzios_triana #christmas #mood Φωτογραφία : Τζιμας Σωτος‎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζαχαροπλαστικη Μαντζιος (@zaxaroplasteia_mantzios) στις

4. Chevalier

Το Chevalier είναι ένα εξίσου ρομαντικό καφέ, που βρίσκεται εντός του περίφημου κάστρου των Ιωαννίνων. Αυτό το μαγαζί εκπέμπει μία ζεστασιά που σε κάνει να χαλαρώνεις όποια εποχή και να το επισκεφτείς, ενώ η διακόσμηση συνδυαστικά με την τοποθεσία του σε μεταφέρουν νοητά σε μία άλλη εποχή. Όλη αυτή η παραμυθένια αίσθηση λοιπόν πολλαπλασιάζεται τα Χριστούγεννα, όταν τόσο το μαγαζί όσο και όλη η γειτονιά του Κάστρου βάζει τα γιορτινά της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☕?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelakoudi Christina (@agelchristina) στις

5. Παλιά αγορά

Η Παλιά Αγορά, όπως φανερώνει και το όνομά της, βρίσκεται στην Παλιά Αγορά του κέντρου των Ιωαννίνων λίγο πριν φτάσεις στην Ανεξαρτησίας, τον δρόμο που είναι συγκεντρωμένη όλη η νυχτερινή ζωή της πόλης. Στο καφέ Παλιά Αγορά λοιπόν μπορείς να πιεις τον καφέ σου φέρνοντας μαζί και τον τετράποδο φίλο σου, καθώς είναι ένα pet friendly μαγαζί. Παράλληλα μάλιστα εσύ και οι φίλοι σου -τετράποδοι και μη- θα είστε περιτριγυρισμένοι από πάρα πολλά λαμπάκια, τα οποία αν μη τι άλλο θα σας βάλουν κατ’ ευθείαν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο πιο ζεστό μας χώρο!!! That’s Christmas ??❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καφέ-Μπαρ “ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ” (@palia_agora.iopetfriendlystore) στις

Δείτε επίσης: Φοιτητική ζωή στα Ιωάννινα: 8 πράγματα που πρέπει να μάθεις! 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
'
59 - 52
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1