Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που πέρασε
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε!

Άλλη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που έχουμε δει την εβδομάδα που μας πέρασε. Κι έχω να σου πω ότι ήταν αρκετά και σημαντικά τρέιλερ!

Επίσης, περιμένουμε να κάνει πρεμιέρα σήμερα και το τρέιλερ για τη νέα ταινίας Wonder Woman 1984! Μέχρι τότε, όμως, ας απολαύσουμε τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα αυτή!

Black Widow

Επιτέλους θα δούμε την πρώτη solo ταινία με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff. Μπορεί μετά το Avengers: Endgame, η Black Widow να έχει πεθάνει, ωστόσο, η ταινία θα ανοίξει το Phase 4 του MCU και περιμένουμε να δούμε τι θα μας αποδείξει για το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel!

No Time To Die

Η τελευταία ταινία με πρωταγωνιστεί τον Daniel Craig ως πράκτορα 007. Μετά το Spectre, η ζωή του James Bond έχει αλλάξει. Την ταινία υπογράφει ο Cary Fukunaga με την επιμέλεια του σεναρίου από την Phoebe Waller- Bridge.

Mulan

Ακόμη μία μεταφορά παλαιότερης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney σε live action εκδοχή. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι η ιστορία φαίνεται να αφήνει πίσω της το μιούζικαλ και να μας δίνεται πιο ρεαλτιστικά από ποτέ!

Free Guy

Το “The Truman Show” μεταφέρεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι και ο Ryan Reynolds επιστρέφει με το γνωστό του χιούμορ σε μία ταινία που το πρώτο της τρέιλερ υπόσχεται πολλά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε!

YOU

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που έγινε κόλλημα μέσα από το Netflix έρχεται ανανεωμένη. Ο Τζο μετακομίζει στο Λος Άντζελες, αλλάζει ταυτότητα και ετοιμάζεται να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Ξέρεις, τώρα τι θα δεις στις 26 Δεκεμβρίου!

Δες ακόμα: 4 ταινίες που ασχολούνται με το θέμα του διαζυγίου και πρέπει να δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;