5 συνήθειες που κάνουν τους άλλους να μη σε συμπαθήσουν!
Κι όμως, οι συνήθειες αυτές κάνουν τους άλλους να μη σε συμπαθούν!

Πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί γιατί κάποιος μπορεί να μη σε συμπαθεί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε αυτούς που μας συμπαθούν και αυτούς που δεν μας συμπαθούν. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, έτσι και αλλιώς. Αλλά, ήξερες ότι υπάρχουν μερικές συνήθειες που έχουμε που κάνουν τους άλλους να μας αντιπαθούν;

Μπορεί να είναι συνήθειες που έχουν προκύψει με τον καιρό. Μπορεί να είναι πράγματα που κάνουμε έχοντας στο μυαλό μας ότι θα μας συμπαθήσει κάποιος περισσότερο. Μπορεί, απλά, να τα κάνεις χωρίς να τα σκέφτεσαι!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Είσαι υπερβολικά ευγενικός

Οι περισσότεροι άνθρωποι συμπαθούν πιο εύκολα ένα ευγενικό άτομο από ότι ένα αγενές. Όμως, όταν είσαι υπερβολικά ευγενικός έχεις φτάσει στο αντίθετο σημείο. Στο σημείο να κάνεις τους άλλους να εκνευρίζονται από την ευγένειά σου.

2. Κάνεις πολλές ερωτήσεις

Είναι καλό όταν γνωρίζεις κάποιον να τον ρωτάς μερικά πράγματα. Αλλά μη ξεπερνάς τα όρια. Ειδικά, αν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζεις κάποιον το να ξέρεις το όνομά του είναι μία καλή αρχή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσικά και χωρίς να τα πιέζεις!

3. Κρύβεις τα συναισθήματά σου

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι αντιδρούν καλύτερα σε άλλους ανθρώπους που δείχνουν τα συναισθήματά τους, παρά σε αυτούς που τα κρύβουν. Οπότε, την επόμενη φορά, μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Είναι άλλο το να ελέγχεις τα συναισθήματά σου και άλλο το να τα κρύβεις!

4. Συμπεριφέρεσαι λες και δεν συμπαθείς τον άλλο

Μπορεί να έχεις μία άσχημη μέρα, μπορεί να μην είσαι καλά ψυχολογικά. Αλλά, όλα αυτά δε χρειάζεται να τα εκδηλώσεις όταν συναντάς κάποιον. Θα έχουν ένα πολύ άσχημο αντίκτυπο στο άτομο που γνωρίζεις και σίγουρα δε θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

5. Η χειραψία

Οι ψυχολόγοι έχουν μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία της χειραψίας σε μία πρώτη γνωριμία. Η “αδύναμη” χειραψία δείχνει έναν άνθρωπο αβέβαιο, που του λείπουν πράγματα και φοβάται. Ενώ, μία καλή χειραψία θα σε κάνει να φανείς σταθερός, ντόμπρος και ζεστός! Και είναι ένα μέσο για να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν!

Δες ακόμα: 6 περίεργα και «ανόητα» πράγματα που κάνουμε όταν ερωτευόμαστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1