Μόλις μάθαμε γιατί δεν πρέπει να φορτίζεις την μπαταρία του κινητού σου μέχρι το 100%!
Ήξερες ότι δεν πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου μέχρι το 100%; Μάθε εδώ γιατί!

Το κινητό σου χάνει συνέχεια μπαταρία και πρέπει να το φορτίζεις συνέχεια; Έχεις σκεφτεί μήπως κάνεις κάτι λάθος εσύ με τη φόρτιση και δεν φταίει η συσκευή; Ένα από τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε όλοι είναι ότι φορτίζουμε το κινητό μας μέχρι το 100%.

Η αλήθεια είναι ότι τα smartphones τα χρησιμοποιούμαι όλη την ώρα. Παίζουμε, σερφάρουμε στο ίντερνετ, μιλάμε με φίλους και γνωστούς μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά συμβάλλουν στο να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία του κινητού. Όμως, αν φορτίζεις το κινητό σου μέχρι το 99% και, όχι, μέχρι το 100% θα δεις μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

Βλέπεις, πολλές φορές αφήνεις το κινητό σου να φορτίζει και κάνεις άλλες δουλειές, κοιμάσαι ή οτιδήποτε άλλο και το αφήνεις να φορτίζει με τις ώρες. Όταν φτάνει το 100%, μπορεί να το αφήσεις για αρκετή ώρα γιατί απλά δεν το έχεις δει. Κι αυτό προκαλεί αρκετή ζημιά στην μπαταρία του κινητού σου.

Επίσης, το κινητό σου δέχεται συνεχόμενα ρεύμα κατά τη διάρκεια της φόρτισης και το ποσοστό της μπαταρίας είναι αρκετές φορές “εικονικό”! Μπορεί η μπαταρία σου να έχει φτάσει την πλήρη φόρτιση, αλλά να μην αποτυπώνεται στην οθόνη.

Οπότε, το να φορτίζεις το κινητό σου μέχρι να γράψει η οθόνη 99% είναι ένας ασφαλές και δοκιμασμένος τρόπος για να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία σου! Δες το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσότερα!

Δες επίσης: 10 hacks για τα smartphones που δε γνώριζες μέχρι τώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
9'
61 - 60
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;