Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο Σύνταγμα!

Οι “Άγριες Μέλισσες” αποτελούν την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς και οι πρωταγωνιστές έχουν βρεθεί ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο γνωστός μας “Λάμπρος”, μίλησε για όλα αυτά στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με έναν φαν της σειράς που του συνέβη στο Σύνταγμα!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη αποδοχή που γνωρίζει η σειρά από τον κόσμο, αλλά και ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί από θαυμαστές. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:

“Ακόμα και στα μηνύματα που παίρνω το 90% είναι για το πόσο τους συγκίνησε μια σκηνή, μια αντίδρασή μου, ένα βλέμμα. Αυτό νομίζω δεν έχει να κάνει απλώς με ένα ωραίο παρουσιαστικό, χωρίς να σημαίνει ότι το “δέμας” δεν παίζει ρόλο στη δουλειά μας. Απλώς δεν αρκεί.

Το υπόλοιπο 10% μου λέει ότι μπορείς να φανταστείς. Ερωτικές εξομολογήσεις, ότι αν δεν με θέλει η Ελένη, θέλουν να με παντρευτούν άλλες, απειλές για να μην πληγώσω την Ελένη ξανά, τέτοια πράγματα.

Μια μέρα, είχε έρθει στην παράσταση που παίζω ο ξάδερφός μου με την οικογένειά του και είχαμε βγει στο Σύνταγμα. Την ώρα που έλεγα στα ανίψια μου “να προσέχετε, γιατί εδώ στην Αθήνα μπορεί να σας αρπάξουν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβετε”, με γραπώνει άγρια ένας τύπος από το μπουφάν, πάω να τσαμπουκαλευτώ και μου λέει “σε παρακαλώ, πες μου τι μυστικό θα πεις τη Δευτέρα στην Ελένη, και θέλω να μου το πεις όπως ακριβώς θα το πεις σε εκείνη”.

Δεν ήθελε μόνο την πλοκή, ήθελε να καθίσω στην πλατεία και να του ερμηνεύσω και τη σκηνή. Μου φάνηκε πολύ αστείο. Στο Instagram παίρνω πάνω από 100 μηνύματα έπειτα από κάθε επεισόδιο.”

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό έχει σχέση ο σκηνοθέτης της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;