4 ταινίες που ασχολούνται με το θέμα του διαζυγίου και πρέπει να δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Οι ταινίες αυτές πραγματεύονται με τον καλύτερο τρόπο τη διαδικασία ενός διαζυγίου, αλλά και τη "μάχη" που πρέπει να δώσουν οι δύο πλευρές!

Με αφορμή την κυκλοφορία του “Marriage Story” στο Netflix, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στις ταινίες που ασχολούνται με τα διαζύγια. Στο μυαλό μας, οι ταινίες αυτές αποτελούν ξεχωριστό “είδος” από τις break- up ταινίες, καθώς μιλάμε για ζευγάρια που έχουν πράγματα να χωρίσουν, ίσως και παιδιά, και οι καταστάσεις πολλές φορές ξεφεύγουν από τα όρια.

Επίσης, σε αντίθεση με τις ταινίες χωρισμού, οι ταινίες που αφορούν τα διαζύγια μας έχουν χαρίσει πολλά κινηματογραφικά διαμάντια! Οπότε, αν θέλεις να συγκινηθείς, να δεις πώς είναι πραγματικά ένας γάμος, αλλά και τι επακολουθεί ενός διαζυγίου, οι ταινίες αυτές είναι must see!

1. Marriage Story

Ξεκινώντας από την ταινία που μπορείς να απολαύσεις από τον καναπέ σου στο Netflix! Είναι μία ταινία που αξίζει να δεις τόσο για το μοναδικό σενάριο της, όσο και για τις δύο απίστευτες κεντρικές ερμηνείες του Adam Driver και της Scarlett Johansson. Θα συγκινηθείς, θα γελάσεις, θα νευριάσεις και θα καταλάβεις και τις δύο όψεις του νομίσματος. Η ταινία του Noah Baumbach, που βασίστηκε στο δικό του διαζύγιο με την ηθοποιό Jennifer Jason Leigh, είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς (αν όχι η καλύτερη)! Αν έχεις δει ή έχεις βιώσει ένα διαζύγιο θα σε χτυπήσει στο στομάχι και δε θα ξεκολλήσει από το μυαλό σου!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1