Καφέ της Χαράς: Το πρώτο teaser για την επιστροφή της σειράς μόλις κυκλοφόρησε
Ετοιμάσου! Το πρώτο teaser για τα νέα επεισόδια της σειράς "Καφέ της Χαράς" είναι εδώ και μας αποκαλύπτει πότε θα είναι η πρεμιέρα!

Το Καφέ της Χαράς είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του ANT1 και η επιστροφή του έχει τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, και το κανάλι προσπαθεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πώς; Κυκλοφορώντας, φυσικά, ένα μικρό teaser για την μεγάλη επιστροφή της σειράς!

Στο εν λόγω, λίγων δευτερολέπτων μόνο, βίντεο ακούμε τη χαρακτηριστική μουσική, που είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς. Η μουσική ξεκινάει και σε έναν τοίχο φαίνονται να αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου “Καφέ της Χαράς”.

Πέρα, όμως, από αυτά, το teaser μας αποκαλύπτει και το πότε θα επιστρέψει η σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο της σειράς θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η ημέρα αυτή δεν αποτελεί τυχαία επιλογή.. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πρόθεσή του να ετοιμάσει νέα επεισόδια για την επιτυχημένη σειρά, γινόταν λόγος για ένα επετειακό γεγονός που θα συνέπεφτε με τα 30 χρόνια λειτουργία του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 είναι ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς “Καφέ της Χαράς” θα έρθει για να γιορτάσει την επέτειο αυτή! Ελπίζουμε να μας χαρίσει τόσο γέλιο όσο και η πρώτη εκδοχή της!

Δες το σχετικό teaser για την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ToKafetisXaras Ανοίγει ξανά στις 31 Δεκεμβρίου!! #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Δες επίσης: Καφέ της Χαράς: Ο «Θόδωρος» ποζάρει δίπλα στον νέο «γραμματικό» της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;