5 διάσημοι που σπούδασαν Ιατρική αλλά μάλλον δεν το ήξερες!
Κι όμως αυτοί οι διάσημοι πέρασαν Ιατρική!

Η αλήθεια είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία καλούμαστε να επιλέξουμε το επάγγελμα που θα ασκήσουμε σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Κάποιοι το ανακαλύπτουν με την πρώτη και κάποιοι αλλάζουν γνώμη στην πορεία. Στην δεύτερη κατηγορία ανθρώπων, ανήκουν και οι παρακάτω διάσημοι που αποφάσισαν να δώσουν τον όρκο του Ιπποκράτη, αλλά κάτι άλλο τους κέρδισε με αποτέλεσμα να παρατήσουν την Ιατρική ή να ασχοληθούν με αυτό μετά την αποφοίτησή τους. Και αυτό το κάτι άλλο είτε είναι υποκριτική, είτε ένα άθλημα, είτε το τραγούδι τους έκανε αρκετά διάσημους και επιτυχημένους!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί…

1. Ken Jeong

O διάσημος ηθοποιός Ken Jeong μάλλον σου είναι γνώριμος από την πασίγνωστη ταινία Hangover. Αυτό που μάλλον δεν ήξερες για τον ηθοποιό είναι ότι έχει τελειώσει Ιατρική. Μάλιστα όσο έκανε την ειδικότητά του στη Νέα Ορλεάνη ανακάλυψε την κωμωδία ισορροπώντας το πρόγραμμά του ανάμεσα στην ιατρική και το stand-up comedy. Μάντεψε τι τον κέρδισε…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you so much @theellenshow for having me as guest host today!! I am truly honored. ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ken Jeong (@kenjeong) στις

2. Jay Sean

Ο διάσημος τραγουδιστής Jay Sean πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, ξεκίνησε μαθήματα ιατρικής στο University of London, καθώς ήταν αριστούχος μαθητής στο λύκειο. Παρόλα αυτά παράτησε την Ιατρική το 2003 για το τραγούδι και από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς εξίσου διάσημους καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και ο Lil Wayne.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Out here in INDIA, shooting a music vid. Took a couple pics, just incase you were burning with curiosity to see what both sides of my face look like- here they are. Always remember to look deadly serious when doing this. And wear shades.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jay Sean (@jaysean) στις

 3. Mayim Bialik

H διάσημη ηθοποιός Mayim Bialik είχε παίξει από μικρή ηλικία σε τηλεοπτική σειρά, αλλά αποφάσισε να σπουδάσει ιατρική και Εβραϊκές σπουδές. Τελειώνοντας επιχείρησε να ασκήσει το επάγγελμα του νευρολόγου, αλλά είδε ότι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με την οικογενειακή της ζωή και ξαναμπήκε στον χώρο του θεάματος. Έκτοτε έχει παίξει σε ταινία του Woody Allen, ενώ έχει προταθεί 4 φορές για βραβείο Emmy για τον ρόλο της στην πασίγνωστη σειρά Big Bang Theory.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mayim bialik (@missmayim) στις

4.Pau Gasol

O διάσημος μπασκετμπολίστας Pau Gasol που έχει κατακτήσει 2 φορές τον τίτλο του NBA με τους Lakers, έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, παγκόσμιος πρωταθλητής και αργυρός ολυμπιονίκης, έχει δηλώσει ότι από την ηλικία των 11 ήθελε να γίνει γιατρός, επειδή τότε έμαθε ότι ο Magic Johnson ήταν φορέας. Έτσι, γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης,, αλλά λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων δεν την τελείωσε ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

El 1 de noviembre siempre será una fecha muy especial para mí. Hoy se cumplen 18 años de mi debut en la #NBA. ¡Me siento un auténtico privilegiado y os doy las gracias por todo el cariño que siempre me dais! November 1st will always be a very special date for me. Today marks the 18th anniversary of my @nba debut. I feel very privileged and I want to thank you for your support! #Gasol18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pau (@paugasol) στις

5.Graham Chapman

O πασίγνωστος κωμικός και ιδρυτικό μέλος των Monty Python, Graham Chapman, ανακάλυψε την κωμωδία όσο φοιτούσε στην Ιατρική σχολή στο Emmanuel College του Cambridge. Όσο ήταν φοιτητής συμμετείχε σε μία θεατρική ομάδα που λεγόταν Cambridge Footlights, με τους οποίους πήγε σε μία περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία μετά την αποφοίτησή του. Μόλις επέστρεψε από εκεί αποφάσισε να ακολουθεί μια και καλή με την υποκριτική αφήνοντας πίσω του την Ιατρική!

Δείτε επίσης: 10 διάσημα παιδιά που κατέστρεψαν την καριέρα τους

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;