GNTM 2: To κορίτσι που αποχώρησε από το παιχνίδι (Vid)
Άλλη μια αποχώρηση στο GNTM 2!

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του GNTM 2 στο χτεσινό επεισόδιο, αφού στη δοκιμασία επιβράβευσης κλήθηκαν να ποζάρουν σε μια beauty φωτογράφιση με τις… μητέρες ή τις αδερφές τους, ώστε να βγάλουν μια όμορφη φωτογραφία μαζί τους, ισορροπώντας ταυτόχρονα τη συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Όσο για τη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια του GNTM 2 είχαν άλλη μια μεγάλη έκπληξη να τις περιμένει, αφού μπήκαν στο σετ τρία πανέμορφα και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα-παρτενέρ, με τις οποίες και φωτογραφήθηκαν: Η Ειρήνη Καζαριάν, περσινή νικήτρια του GNTM, η Ελένη Ασημάκη και η επαγγελματίας Αναστασία Περράκη εμφανίστηκαν στο σετ και φωτογραφήθηκαν με τις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού μπροστά στον φακό του Διονύση Κούτση.

Το αβαντάζ στη χτεσινή φωτογράφιση είχε η Άννα Χατζή, η οποία φωτογραφήθηκε και με τα τρία μοντέλα, ενώ στη συνέχεια είχε και την δυνατότητα να διαλέξει ποιο από τα τρία σετ θα φτάσει μπροστά στους κριτές.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία κέρδισε και το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία, ενώ τις χειρότερες λήψεις στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM 2 είχε η Ελευθερία Καρναβά, η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Άννα Χατζή.

Η κοπέλα, όμως, που δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι η… Ελευθερία Καρναβά, η οποία αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε και το trailer από το επεισόδιο της επόμενης Δευτέρας (09/12), στο οποίο ακούγεται η Βίκυ Καγιά να ανακοινώσει πως φεύγουν… δύο κορίτσια:

Δείτε ακόμα: Ελευθερία Καρναβά: 10 πράγματα που πρέπει να μάθεις για το golden pass του Next Top Model 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;