Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτές τις κοπέλες συνάντησε η κάμερα εκπομπής και... προσπαθούσαν να την αποφύγουν!
Κάμερα γνωστής εκπομπής συνάντησε τυχαία στον δρόμο κοπέλες του Next Top Model 2 που είναι ακόμη μέσα στο σπίτι. Ποιες λες να είναι;

Το Next Top Model 2 έχει καταφέρει να γίνει και πάλι η τηλεοπτική μας συνήθεια. Και θέλουμε να μαθαίνουμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ποιες κοπέλες θα αποχωρήσουν και ποιες θα συνεχίσουν στον μεγάλο τελικό!

Η κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και ο Αρτ, συνάντησαν τυχαία κάποια κορίτσια από το φετινό Next Top Model στον δρόμο. Οι κοπέλες με γοργό βηματισμό προσπάθησαν να αποφύγουν οποιαδήποτε ερώτηση από τον δημοσιογράφο. Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, όμως, τα κορίτσια απάντησαν τα εξής:

“Δεν μπορώ να σας μιλήσω, δεν μπορώ γιατί δεν γίνεται! Δεν επιτρέπεται να σας μιλήσουμε αυτή τη στιγμή. Δεν μας αφήνει το συμβόλαιο.”

Οι τρεις κοπέλες που συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ ήταν η Σουζάνα Κουόλ που έχει, ήδη, αποχωρήσει, αλλά και οι δύο κοπέλες που είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι. Αυτές είναι η Άννα Χατζή και η Ασημίνα Χαρίτου. Οι δύο τους είχαν εντοπιστεί και την προηγούμενη εβδομάδα σε έξοδό τους!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Πώς θα ήταν το ζώδιό σου αν… πήγαινε στο GNTM; (vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
4'
79 - 83
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
26 - 15
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;