Είσαι το ταίρι μου: Ο Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε κάτι για την οντισιόν του Σερβετάλη για τη σειρά
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε συνέντευξή του, έκανε μία αποκάλυψη για την οντισιόν του Άρη Σερβετάλη για τη σειρά "Είσαι το ταίρι μου", που κανείς δε γνώριζε!

Ο Βασίλης Χαραλομπόπουλος έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου“. Και, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο DoT, αποκάλυψε μερικά πράγματα για την οντισιόν του Άρη Σερβετάλη για την δημοφιλή σειρά του Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εποχή της μεγάλης επιτυχίας της σειράς αυτής του Mega. Και θυμήθηκε ένα περιστατικό που έγινε στην οντισιόν του Άρη Σερβετάλη για τη σειρά. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν μία μαγική δουλειά. Θυμάμαι που γινόταν οντισιόν για το ποιος θα κάνει τον συγκάτοικό μου. Κάποια στιγμή μπαίνει ο Άρης και κάνουμε μια σκηνή, όπου μόλις είπαμε “στοπ” κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικος.

Έλεγα στον Άρη πριν βγει στον αέρα, να είναι έτοιμος γι’ αυτό που θα ζήσει. Το σπίτι του Γρηγόρη ήταν σε έναν παράλληλο δρόμο με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καμία φορά όταν περνάω από εκεί θυμάμαι την περίοδο που πάρκαρα για να πάω στα γυρίσματα.”

Δες το σχετικό βίντεο!

Δες ακόμα: Η Λέχου αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό από τα γυρίσματα του «Είσαι το ταίρι μου»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;