Black Friday 2019 Sephora: Τα απολύτως «must have» καλλυντικά σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Black Friday 2019 Sephora μέχρι 60% στα αγαπημένα σου καλλυντικά, επώνυμα αρώματα και προϊόντα ομορφιάς!

Black Friday 2019 Sephora, οι τρελές εκπτώσεις ξεκίνησαν!

Η Sephora κάνει Εκπτώσεις έως -60% λόγω Black Friday 2019 σε αγαπημένα καλλυντικά, επώνυμα αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου, με δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία από τις 26/11 στις 21:00! (από 26/11 έως 02/12)!

Σου φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με προϊόντα από το Sephora, που πιστεύουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητα προϊόντα και για μια αρχάρια και για κάποια κοπέλα (ή άνδρα, μη τα ξαναλέμε) που ασχολείται με το μακιγιάζ!

Δες εδώ: Black Friday 2019 καταστήματα: Η τελική ΛΙΣΤΑ – Ρεκόρ συμμετοχών φέτος!

ESTÉE LAUDER – MAKE UP – DOUBLE WEAR TEINT LONGUE TENUE

Ζέστη, υγρασία, έντονη δραστηριότητα, δεν έχει σημασία! Το Double Wear σάς εξασφαλίζει αψεγάδιαστο, φυσικό, ματ αποτέλεσμα με 24ωρη διάρκεια. Και όλα αυτά ενώ έχει τόσο ελαφριά υφή και τόσο άνετη αίσθηση που δεν το αισθάνεστε καν πάνω στην επιδερμίδα σας. Προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη και απόλυτα ομοιόμορφο τόνο ενώ το χρώμα του δεν οξειδώνεται. Για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι: “Double Wear ή τίποτα”!

HUDA BEAUTY – ΠΑΛΕΤΕΣ ΣΚΙΩΝ – NUDE OBSESSIONS

Γνωρίστε τις 3 μίνι παλέτες σκιών ματιών για όλους! Κάθε παλέτα διαθέτει 9 σαγηνευτικές παραλλαγές των πιο σέξι nude αποχρώσεων αναμφίβολα σχεδιασμένες για όλους. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε με nude αποχρώσεις! Διατίθεται σε 3 nude αποχρώσεις – Nude Light, Nude Medium & Nude Rich Obsessions.

Οι επιλογές είναι άπειρες,

• Αναμείξτε απλώς τις σκιές, χρησιμοποιώντας πιο σκούρες αποχρώσεις στην πτυχή του ματιού και πιο απαλές αποχρώσεις κατά μήκος του οστού των φρυδιών και στις εσωτερικές γωνίες του ματιού.
• Χρησιμοποιήστε πινελάκι ή βουρτσάκι eyeliner για να σχεδιάσετε τη γραμμή είτε στο καπάκι των ματιών, είτε κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων.
• Με τον παράμεσό σας, ή με το βουρτσάκι της σκιάς ματιών ψεκασμένο με σταθεροποιητή μακιγιάζ, εφαρμόστε τις λαμπερές ή μεταλλικές αποχρώσεις στο κέντρο του καπακιού για έξτρα χρώμα.

Σχεδιασμένη για όλους τους τόνους επιδερμίδας και για όλα τα χρώματα ματιών, κάθε παλέτα περιέχει απίστευτη ποικιλία αποχρώσεων: Από κρεμώδεις ματ, σούπερ λαμπερές σκιές και συμπληρωματικές μεταλλικές αποχρώσεις, όλες με απαλή υφή που μπορείτε να αναμείξετε.

LANCÔME – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕΤ – LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM SET

The most wonderful time of the year has arrived, open the window, Happiness is Here! The countdown is on, time to shop Lancôme’s best gifts for women to treat the one you love. Think about their smile and happiness when opening it. Lancôme wishes you a wonderful Holiday! Spread happiness with La Vie est Belle Eau de Parfum. A universal declaration to the beauty of life. A unique olfactory signature perfume scent created by three of France’s leading perfumers.

ΣΕΤ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ – CREAM LIP STAIN COLLECTION

Αυτό το σετ που αποτελείται από 6 Cream lip stain προσφέρει ένα πλήρες φάσμα αποχρώσεων, από τις πιο φυσικές μέχρι τις πιο εορταστικές! Είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο! Ένα σετ από 6 Cream lip stain SEPHORA COLLECTION σε διαχρονικές αποχρώσεις, το οποίο περιλαμβάνει ματ και μεταλλικά χρώματα για υπέροχα και αψεγάδιαστα χείλη. Αναδείξτε τα χείλη σας με τις λαμπερές και θηλυκές αποχρώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το σετ των 6 Cream lip stain, από διαχρονικό nude μέχρι μπορντώ, αστραφτερό ροδακινί και το απαραίτητο κόκκινο, για εκπληκτικές εμφανίσεις!

MILK MAKEUP – PRIMER ΠΡΟΣΩΠΟΥ – BLUR STICK MINI

Ένα oil-free, ματ primer σε μορφή stick, χωρίς σιλικόνη, που απλώνεται πανεύκολα και “εξαφανίζει” οπτικά τους πόρους και τις λεπτές γραμμές.

Το Blur Stick είναι ένα ανάλαφρο primer χωρίς σιλικόνη που χαρίζει ματ αποτέλεσμα και ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων και των λεπτών γραμμών χάρη στα ειδικά μικροσφαιρίδια πούδρας που περιέχει. Η απαλή, βελούδινη σύνθεσή του απλώνεται πανεύκολα και δημιουργεί έναν άψογο καμβά, χωρίς γυαλάδες, ο οποίος κάνει το μακιγιάζ να δείχνει καλύτερο αλλά και να μένει ακόμα πιο σταθερό.

THE INKEY LIST – SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ – VITAMIN C

Ένα ισχυρό πολυλειτουργικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από βλάβες που προκαλούνται από τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Ένα εμβληματικό συστατικό με πολλά οφέλη για την πρόληψη και τη διόρθωση σημείων της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβη. Η ένταξη της βιταμίνης C στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος μπορεί να συμβάλει στη μείωση των επιπτώσεων των καθημερινών επιθέσεων που δέχεται το δέρμα (όπως η ρύπανση και η έκθεση στον ήλιο) που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη μελάγχρωση, σημάδια επιταχυνόμενης γήρανσης και θαμπή επιδερμίδα.

Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης τη λάμψη και βοηθάει στο να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο δέρμα καταπολεμώντας τα σημάδια της γήρανσης. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου χαρίζοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

SEPHORA COLLECTION – ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ – IGLOO PALACE

Είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο! Όλες οι αποχρώσεις που μπορείτε να φανταστείτε για ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ! Αυτή τη χρονιά, ανοίξτε τις πόρτες του ιγκλού της SEPHORA COLLECTION και ανακαλύψτε μια θύελλα χρωμάτων! 109 αποχρώσεις, χωρισμένες σε 4 επίπεδα, που περιλαμβάνουν 60 σκιές για τα μάτια, 24 lip gloss, 8 κρεμώδη eyeliner, 4 πούδρες για τα φρύδια, 6 highlighter, 3 ρουζ, 3 bronzer και 1 πούδρα smoothing & brightening για να δημιουργήσετε τα πιο απίστευτα make-up looks!

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και επινοήστε όσα περισσότερα εντυπωσιακά looks μπορείτε να φανταστείτε! Αυτή η παλέτα μακιγιάζ περιλαμβάνει 109 αποχρώσεις για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη, σε μια ποικιλία υφών (σε μορφή πούδρας ή gloss) και με πολλά διαφορετικά εφέ (ματ, γυαλιστερό και glitter). Τα χρώματα, από διαχρονικές nude και τολμηρές σκούρες αποχρώσεις σε πιο φωτεινούς τόνους, είναι ιδανικά για κάθε περίσταση!

CLARINS – LIP BALM – MULTI-RÉGÉNÉRANTE – BAUME ANTI-RIDES

Πλούσιο σε έλαια φραμπουάζ και καριτέ, ένα προϊόν λείανσης και ανάπλασης που ξαναδίνει στα χείλη νεότητα και γοητεία. Η αναπλαστική του σύνθεση τρέφει, λειάνει και ανακουφίζει αμέσως τα χείλη και το περίγραμμά τους. Χάρη στο σύμπλεγμα MaxiLip® βοηθά επίσης στο «γέμισμα» των χειλιών και τους χαρίζει μια πιο νεανική εμφάνιση. Έλαιο σμέουρου: πλούσιο σε βιταμίνη Ε που προστατεύει και θρέφει. Βούτυρο καριτέ: καταπραΰνει και δρα αντιοξειδωτικά, προωθεί την ανάπλαση και την προστασία του δέρματος. Σύμπλεγμα MaxiLip®: προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος.

ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ – STALACTITE BRUSH SET – 4 FACE & EYE BRUSH SET

Αυτό το σετ είναι ιδανικό για την εφαρμογή του μακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια. Ένα σετ 4 must-have πινέλων σε μια εντυπωσιακή συσκευασία στο χρώμα του πάγου!

Τι κάνει τη διαφορά:

– Σετ 4 βασικών πινέλων για το πρόσωπο και τα μάτια
– Πινέλα σχεδιασμένα για βέλτιστα αποτελέσματα
– Ολοκαίνουρια συσκευασία από τη SEPHORA COLLECTION με λαβές σε σχήμα σταλακτίτη.

BIOTHERM – BB & CC ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


H πρώτη BB της Biotherm, βαθιά ενυδάτωση για φρέσκια και τέλεια επιδερμίδα. Βαθιά ενυδάτωση με 7 οφέλη: – Ενυδατώνει έως και 5 στιβάδες της επιδερμίδας – Ενοποιεί – Φωτίζει – Διορθώνει – Λειαίνει – Προστατεύει (SPF15) – Ομαλοποιεί.

FENTY BEAUTY BY RIHANNA – ΣΕΤ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ – GLOSSY POSSE MINI GLOSS

Μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή με πέντε μίνι Gloss Bomb Universal Luminizers που περιλαμβάνει το κορυφαίο σε πωλήσεις FU$$Y, καθώς και τέσσερις ολοκαίνουργιες αποχρώσεις που κολακεύουν την κάθε γυναίκα, σε μοναδική μεταλλική συσκευασία δώρου.

Χαρίστε ένα απόλυτο δώρο εκρηκτικής λάμψης με αυτό το συλλεκτικό σετ περιορισμένης έκδοσης με πέντε μίνι Bomb Universal Lip Luminizers – το απόλυτο gloss που θέλουν όλες οι γυναίκες για υπέροχη αίσθηση και ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Με αποχρώσεις ιδανικές για διακριτική λάμψη ή έντονο χρώμα, η Glossy Posse είναι μια συλλογή απαραίτητη για όσες αγαπούν το gloss. Ακτινοβολήστε λάμψη με το κορυφαίο σε πωλήσεις Fu$$y, ένα ιριδίζον απαλό ροζ, καθώς και τέσσερις ολοκαίνουργιες πολυπόθητες αποχρώσεις που δείχνουν υπέροχες σε κάθε τόνο επιδερμίδας: Pretty Please, ιριδίζον φούξια, Hot Chocolit, ιριδίζον πλούσιο καφέ, Confetti, ένα λαμπερό ιριδίζον οπάλ και Cheeky, ιριδίζον ζωηρό κόκκινο-πορτοκαλί.

Ένα πλούσιο πέρασμα με το απλικατέρ του Gloss Bomb’s XXL χαρίζει χείλη για φίλημα, ενώ το ενυδατικό βούτυρο καριτέ ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη. Τα χείλη δείχνουν κατευθείαν πιο γεμάτα και πιο απαλά χάρη στην εξαιρετικά λαμπερή σύνθεση που δεν κολλάει και έχει ένα εθιστικό άρωμα ροδάκινο – βανίλια που απλά δεν μπορείτε να χορτάσετε.

L’OREAL PARIS – ΜΑΣΚΑΡΑ – KARL X L’OREAL PARIS MASCARA

Με την rock-chic διάθεσή που την χαρακτηρίζει, η μαύρη μασκάρα εκφράζει ξεκάθαρα τον Karl – ένα μάθημα αφιερωμένο στην υπερβολή. Το μοναδικό τρίχινο βουρτσάκι και η extra black φόρμουλα, ανορθώνουν και «χτίζουν» τις βλεφαρίδες ακόμα και με μια μόνο κίνηση, χωρίς καθόλου μουτζούρες, υπολείματα ή κόμπους. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια μπορούν να μεταμορφωθούν αμέσως, χαρίζοντάς σου ένα τολμηρό drama look με τέλειες βλεφαρίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;