Billie Eilish: Η ίδια συνέντευξη για 3η συνεχόμενη χρονιά το Vanity Fair (vid)
Οι ίδιες ερωτήσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Billie Eilish!

Η Billie Eilish και το γνωστό περιοδικό Vanity Fair έχουν δημιουργήσει μία σχέση αγάπης, την οποία έχουν πάει σε άλλο επίπεδο έχοντας δημιουργήσει τις δικές τους…συνήθειες! Έτσι, για 3η συνεχόμενη χρονιά η Billie Eilish απαντάει στις ίδιες ερωτήσεις από το Vanity Fair και καθ’ αυτό τον τρόπου μπορούμε να δούμε πόσο έχει εξελιχθεί η Billie Eilish τόσο ως καλλιτέχνης, όσο και ως άτομο.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις αναφέρεται στον αριθμό των ακολούθων της στο Instagram, οι οποίοι αγγίζουν πλέον τους 9,3 εκατομμύρια και η ίδια δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει και πολύ Επιπλέον όταν ρωτήθηκε ποιοι είναι οι πιο διάσημοι followers που έχει είπε πολλά γνωστά ονόματα, όπως η Hailey και ο Justin Bieber, η Ariana Grande και άλλοι. Αυτόν όμως που ξεχώρισε η Billie Eilish είναι ο Drake για τον οποίο είπε:

“Είναι ο πιο καλός τύπος με τον οποίο έχω μιλήσει ποτέ. Βασικά μόνο του έχω στείλει μήνυμα, αλλά είναι τόσο καλός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι καλός, γιατί έχει φτάσει σε ένα σημείο της ζωής του που δεν χρειάζεται να είναι καλός αλλά είναι”.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της Billie Eilish:

Δείτε επίσης: AMAs 2019: Τι βραβείο κέρδισε η Billie Eilish;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;