GNTM 2: Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς (Vid)
Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση του χτεσινού GNTM 2!

Στενεύει ο κλοιός στο GNTM 2 και το τελικό top9 του διαγωνισμού μας επιφύλασσε χθες μία πολύ μεγάλη ανατροπή, χωρίς προηγούμενο.

Η δοκιμασία αποχώρησης στο χτεσινό επεισόδιο της Δευτέρας (25/11) φορούσε μια σκυταλοδρομία styling με αθλητικό πνεύμα και τα κορίτσια πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες.

Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς οι διαγωνιζόμενες φωτογραφήθηκαν με βάση το αβαντάζ της Χαράς Παππά, άλλες έρποντας σε λάσπες και άλλες σκαρφαλώνοντας σε μια πυραμίδα αναρρίχησης.

Την καλύτερη φωτογραφία στο χτεσινό αθλητικό concept, κέρδισε η Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν (παραδόξως), η Χαρά Παππά, η Κάτια Ταραμπανκό και η Ασημίνα Χαρίτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα και σούπερ μοντέλο, Βίκυ Καγιά, είπε πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, παγώνοντας όλα τα κορίτσια, που έπαθαν κυριολεκτικό σοκ, όμως, η ανατροπή δεν ήταν τελική αυτή…

Όπως εξήγησε η Βίκυ Καγιά, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς είναι αντίθετο στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Όταν έφθασε η ώρα της αποχώρησης, λοιπόν, η παρουσιάστρια του σόου ανακοίνωσε, με πολύ αυστηρό ύφος μολαταύτα, ότι μετά από πολλή σκέψη, η κριτική επιτροπή αποφάσισε τελικά… να μη φύγει καμία από τις τρεις, ούτε η Χαρά, ούτε η Ασημίνα, ούτε η Κάτια.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, δεν είχαμε καμία απολύτως αποχώρηση.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες κι αυτό: H Λυδία Κατσανικάκη του GNTM πρωταγωνιστεί σε ταινία μικρού μήκους (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;