Senses: A Photography Workshop by Playboy Greece
Ζήσε την εμπειρία ενός αυθεντικού Playboy Shooting!

Όλοι έχουμε πέσει θύμα της γοητείας της. Είτε πρόκειται για καλλιτεχνική, δημιουργική ή εμπορική, η φωτογραφία έχει τον δικό της τρόπο να σε αποπλανήσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες ελευθερίας. Στην εποχή των social media δε, άπαντες έχουν δεχτεί την πρόκλησή της. Λένε πως η φωτογραφία είναι 50% τέχνη και 50% χόμπι και ίσως να έχουν δίκιο. Αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μία ταυτότητα, αυτή θα ήταν πως στο DNA της βρίσκεται 100% το πάθος.

Μάλιστα το Playboy Greece σού παρέχει την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι της σπουδαίας κληρονομιάς του brand μέσω του «Senses: A Photography Workshop by Playboy Greece».

Το Playboy Greece για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνει ένα 2ήμερο φωτογραφικό workshop στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να φωτογραφίσεις Playboy Models και να δεις τη δουλειά σου δημοσιευμένη στο περιβάλλον του PLAYBOY.

Οι εισηγητές του workshop θα είναι οι:

-Κώστας Κοσμίδης: Playboy Greece Photographer

-Γιώργος Μεστούσης: International Fashion Photographer & Director

-Tάσος Ανέστης : International award-winning photographer

-Πάνος Βλασσόπουλος: Photographer – gfx.gr

Την πρώτη ημέρα του workshop (Σάββατο, 7/12), θα μάθεις και θα εξελίξεις τεχνικές φωτογραφίας, θα ενημερωθείς για τις σύγχρονες τάσεις που ισχύουν διεθνώς στα Playboy Shootings και θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσα από QnA’s και τις προσωπικές ιστορίες που θα μοιραστούν μαζί σου οι εισηγητές φωτογράφοι.

Τη δεύτερη ημέρα, θα φωτογραφίσεις 3 διαφορετικά Playboy Models σε 3 διαφορετικά concept sets, στους χώρους ενός από τα μεγαλύτερα φωτογραφικά studio της Αθήνας, πλήρως και άρτια εξοπλισμένου με όλα όσα χρειάζονται. Όλα τα φωτογραφικά sessions θα είναι κυλιόμενα, προσφέροντας μια μέρα γεμάτη γνώση και δράση.
Οι καλύτερες φωτογραφίες, όπως θα τις επιλέξουν οι εισηγητές φωτογράφοι και η συντακτική ομάδα του Playboy, θα δημοσιευθούν στην επερχόμενη ειδική έκδοση του ελληνικού Playboy «Senses Issue», η οποία θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 21/12/19 σε πανελλαδική διανομή.

Φωτογραφίες από τις λήψεις όλων των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στο playboy.gr, σε ειδικό αφιέρωμα για το workshop, καθώς και στα social media του brand.
Οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν βασικές γνώσεις φωτογραφίας. Αριθμός θέσεων περιορισμένος ( 30 συμμετοχές)

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

-Workshop kit

-Coffee & lunch breaks

-Βεβαίωση συμμετοχής

«Senses: A Photography Workshop by Playboy Greece»

7-8 Δεκεμβρίου

Art Battery Studio, Δαμέου 4, Γκάζι

10:00-18:00

Δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο φωτογραφικό workshop του Playboy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;