Τα Praktiker στη
Black Friday 2019: Ετοιμάσου για Μεγάλες Προσφορές σε Έπιπλα, Ηλεκτρικές Συσκευές, Εργαλεία και Είδη Σπιτιού! 

Πόσο απέχουμε πλέον από τη Black Friday 2019; 9 μέρες – 10 μέρες;

Ακριβώς 9 μέρες μακριά είναι η μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες online προσφορές σε καταστήματα και αλυσίδες που θα πάρουν μέρος στη Black Friday 2019!

Ενθουσιασμός και αγωνία επικρατεί για τη «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων και λογικό, γιατί είναι η μέρα που μπορείς να εκμεταλλευτείς, έτσι ώστε να προμηθευτείς όλα αυτά που χρειάζεσαι καιρό και τώρα είναι διαθέσιμα στις πιο οικονομικές τιμές!

Η Black Friday 2019 αναμένεται να ξεκινήσει φέτος στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, όπου θα σηματοδοτηθεί η έναρξη της εορταστικής περιόδου για τα καταστήματα.

Η φετινή Black Friday όμως, έρχεται με μια φανταστική έκπληξη από τα Praktiker  και που μας άφησε όλους άναυδους και αναμένουμε φυσικά τις πιο προνομιακές εκπτώσεις και προσφορές!

Η πασίγνωστη αλυσίδα στην Ελλάδα, Praktiker , είναι για φέτος η πρώτη επώνυμη λιανεμπορική επιχείρηση που θα πραγματοποιήσει «αντίστροφη μέτρηση» για την επερχόμενη Black Friday 2019, την Παρασκευή 29 του μήνα.

Το Praktiker, που λες, μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα, αναγγέλλει τη φετινή συμμετοχή του στον πολυαναμενόμενο εμπορικό θεσμό, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις εκπτώσεις σε συγκεκριμένα είδη και ειδοποιώντας μάλιστα μέσω e-mail τους εγγεγραμμένους χρήστες και πελάτες για τις σχετικές προσφορές.

Αν, λοιπόν, θέλεις να αγοράσεις είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι κεριά, καθρέφτες, καναπέδες, έπιπλα για την κουζίνα, το καθιστικό, ηλεκτρικές συσκευές και κάθε είδους αξεσουάρ, τότε ετοιμάσου για τις μεγαλύτερες προσφορές που παίζουν και θα τις βρεις μόνο στα Praktiker.

Ετοιμάσου για Μεγάλες Προσφορές σε Έπιπλα, Ηλεκτρικές Συσκευές, Εργαλεία και Είδη Σπιτιού, όλες συγκεντρωμένες σε μια σελίδα. 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στις εταιρείες που είχαν προσφορές πέρυσι, έρχονται φέτος επίσης να προστεθούν και γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως ο Σκλαβενίτης και ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

Όσον αφορά τον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών, ο ανταγωνισμός φέτος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος, καθώς πολλές αλυσίδες μέχρι στιγμής, όπως τα Public και η Media Markt, το Πλαίσιο, ο Κωτσόβολος κ.α, έχουν ήδη αναρτήσει ειδικά banner στα online καταστήματά τους, όπου οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τις κατηγορίες προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, έτσι ώστε να ενημερωθούν με newsletter λίγες ημέρες πριν για τις σχετικές προσφορές.

Το Skroutz.gr μπαίνει στο «παιχνίδι» & αλλάζει τα δεδομένα

Η είσοδος της μεγάλης εμπορικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην Black Friday 2019 είναι γεγονός και αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Ήδη, το Skroutz έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για τις 29 Νοεμβρίου 2019, στην οποία θα φιλοξενήσει προσφορές για εκείνη την ημέρα από πολλά καταστήματα. Μάλιστα, το skroutz.gr προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και ήδη εμφανίζει προσφορές στην εν λόγω σελίδα.

Black Friday – Πώς ξεκίνησε η μεγάλη εκπτωτική γιορτή:

Η Black Friday ξεκίνησε ως συνήθεια στις Η.Π.Α. και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, υιοθετήθηκε και από άλλες χώρες, ενώ αποτελεί μια μέρα γιορτής για την αγορά, δεδομένου ότι οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αλλά και οι εμπορικές επιχειρήσεις, από την πλευρά τους, έχουν τη δυνατότητα να σημειώσουν σημαντικούς τζίρους.

Τα πρώτα στοιχεία από τη χρήση του όρου «Black Friday» για την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών με εμπορική σημασία υποδηλώνει ότι ο όρος προέρχεται από την Φιλαδέλφεια, όπου χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει την μεγάλη και ενοχλητική -για τους πεζούς- κυκλοφορία οχημάτων, που σημειωνόταν την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών. Αυτή η χρήση του όρου χρονολογείται τουλάχιστον από το 1961. Περισσότερα από είκοσι (20) χρόνια αργότερα, καθώς η φράση έγινε πιο διαδεδομένη, έγινε δημοφιλής η εξήγηση ότι αυτή η μέρα ήταν το σημείο του έτους, κατά το οποίο το λιανεμπόριο αρχίζει να γυρίζει σε κέρδος, δηλαδή στην αμερικάνικη αργκό από «το κόκκινο» (in the red) περνάει «στο μαύρο» (in the black).

Ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και οι: Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία, ενώ κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

Cyber Monday 2019 μετά τη Black Friday 2019:

Αφού τελειώσει η Black Friday 2019, αναμένεται να ακολουθήσει η Cyber Monday τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, η οποία είναι ακόμα μία σημαντική μέρα του χρόνου για το εμπόριο, αφού όπως γίνεται και στην Black Friday, τα καταστήματα διαθέτουν πολλά είδη και προϊόντα τους σε μεγάλες εκπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των ειδών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Δείτε ακόμα: Public & Media Markt σε θέση ετοιμότητας για τη Black Friday 2019!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;