H
"Τότε είχα πρόβλημα στο σετ με τα γυμνά"

Η γνωστή ηθοποιός, Εμίλια Κλαρκ, που υποδύθηκε την Ντενέρις Ταργκάριεν σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, Game of Thrones, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, ότι οι γυμνές σκηνές παρά ήταν σκληρές για εκείνη και πως έμαθε για το γυμνό της πρώτης σεζόν την τελευταία στιγμή.

Η ίδια συνέχισε προσθέτοντας ότι η παραγωγή δεν της άφησε πολλά περιθώρια να αρνηθεί, αφού ήταν νέα στον χώρο και σαφώς «έπρεπε να μην απογοητεύσει τους φαν της σειράς».

Σύμφωνα με  δηλώσεις της ηθοποιού: «Πλέον ξέρω με τι είμαι άνετη και με τι όχι. Τότε, όμως, είχα πρόβλημα στο σετ με τα γυμνά. Έλεγα ότι δεν θα κάνω γυμνή εμφάνιση και μου απαντούσαν ότι πρέπει να το κάνω γιατί δεν θέλω να απογοητεύσω τους θεατές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Dragon Queen. #GameofThrones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις

Η Εμίλια Κλαρκ εξήγησε στη συνέχεια ότι δέχτηκε να κάνει αυτές τις σκηνές στο τέλος, καθώς ήταν ακόμη νέα ηθοποιός στον χώρο, αν σκεφτείς ότι όταν ξεκινούσε η σειρά, η ίδια ήταν μόλις 23 ετών, και άρα τα περιθώρια να αρνηθεί ήταν πολύ λίγα, αλλιώς ενδεχομένως θα έχανε τον ρόλο.

“Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Ότι ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και θα όλα είναι εντάξει”, τόνισε η ίδια.

Σύμφωνα με την Εμίλια Κλαρκ, ο συμπρωταγωνιστής, Τζέισον Μαμόα, που υποδύθηκε τον Khal Drogo στην σειρά, ήταν ο άνθρωπος που της στάθηκε πολύ και τη βοήθησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

With you I feel 2 feet small. X 2 @prideofgypsies HAPPY FREAKING BIRTHDAY BABY! An oversized bath tub of happiness for another year of you. #moonofmylifemysunandstars #finallyabathbigenoughtobathadragonin #thenbrokecosispentallmymoneyonbubblebath #❤️ #? #?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ emilia_clarke στις

Η Εμίλια Κλαρκ θυμίζουμε ότι πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει η θηλυκή έκδοση του Τζέιμς Μποντ σε μία ταινία.

Δείτε ακόμα: Ποιος έφταιγε τελικά για το ποτήρι του καφέ σε σκηνή του Game of Thrones; Η «Καλίσι» απαντά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0