H Λυδία Κατσανικάκη του GNTM πρωταγωνιστεί σε ταινία μικρού μήκους (Vid)
Λυδία Κατσικανάκη: Εσύ είδες το μοντέλο του Next Top Model στη νέα ταινία της Δήμητρας Σταυροπούλου;

Η Λυδία Κατσανικάκη, η παίκτρια που ξεχώρισε στο GNTM 2, έβαλε πλώρη για άλλο χώρο και πιο συγκεκριμένα για αυτόν της υποκριτικής.

Η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία έχει σπουδάσει έτσι κι αλλιώς υποκριτική, πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους της Δήμητρας Σταυροπούλου με τίτλο Σύγχρονες Αφροδίτες (Later Aphrodites). Η Λυδία Κατσανικάκη υποδύεται την Μελανία, μια καρκινοπαθή κοπέλα, που έχει παγιδευτεί στην μετεγχειρητική κατάσταση της θρηνώντας την πρότερη κατάστασή της. Η ταινία δίνεται στον θεατή υπό το πρίσμα της Μελανίας (Λυδία Κατσανικάκη), όπου μέσα από τις προσωπικές της στιγμές και την ψυχολογική της κατάσταση βιώνουμε τα αδιέξοδα της ηρωίδας, καθώς και την ανάγκη της για επαναπροσδιορισμό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ταινία έχει κοινωνικό χαρακτήρα και η Λυδία Κατσανικάκη, ενσαρκώνει μία πολύ ψυχολογικά φορτισμένη ηρωίδα.

Η ταινία είναι παραγωγή της ΕΡΤ και υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και έχει ήδη ταξιδέψει την Λυδία Κατσανικάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές μέχρι στιγμής στην Θεσσαλονίκη (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους) και τα Νικόσια (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Κύπρου).

Δείτε το trailer της ταινίας:

Δείτε επίσης: «Sad Girl Weekend»: Η καλύτερη σπουδαστική ταινία στο 42ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;