Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 20 Νοεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης παύει να συγκρούεται μαζί σας, σχηματίζει πλέον θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε με αγαπημένους σας, και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί.

Λέων

Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Επικρατεί γενικά μία αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί ή καυστικοί με τους οικείους σας. Αν είστε άτομα ικανοί σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις. Ειδικά όταν οι σημαντικοί πλανήτες σχηματίζουν θετικές όψεις προς τον Άρη (ενημερωθείτε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων για τις ημερομηνίες), τότε θα είστε στην καλύτερη διάθεση. Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Τα αθλήματα σε σχέση με το νερό, σας ταιριάζουν και δίνουν μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος. Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;