7 σειρές εποχής που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Από neolaia.gr Team 17 Νοεμβρίου 2019

Αυτές οι σειρές εποχής αξίζουν τον χρόνο σου και την προσοχή σου!

Οι σειρές εποχής μας αρέσουν πολύ. Μας αρέσει να βλέπουμε βασιλικά ανάκτορα, περίτεχνα φορέματα και να μεταφερόμαστε σε μία διαφορετική εποχή από τη δική μας. Γι αυτό και εμείς θα σου προτείνουμε τις καλύτερες σειρές εποχής που αξίζουν τον χρόνο σου.

Πολλές φορές οι σειρές εποχής μας προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για κάποια ιστορικά γεγονότα ή πρόσωπα. Ενώ, άλλες φορές μας επιβεβαιώνουν ότι όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα τόσο περισσότερο μένουν ίδια.

Όπως και να έχει, οι σειρές εποχής είναι εδώ για να μας προσφέρουν μία διαφυγή (όπως και οι υπόλοιπες σειρές) και εμείς λατρεύουμε να χανόμαστε στον κόσμο που δημιουργούν!

1. Downton Abbey

Η Βρετανική σειρά που είχε κερδίσει διθυράμβους και αμέτρητα βραβεία όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά. Αποτελεί την ιστορία μίας αριστοκρατικής οικογένειας της Αγγλίας, των Crawley, και των ανθρώπων που τους υπηρετούσαν τα χρόνια που η αριστοκρατία προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την υπόστασή της και τα πλούτη της. Η σειρά αποτελείται από 6 σεζόν και 52 επεισόδιο συνολικά. Ενώ, η πρόσφατη μεταφορά της στην μεγάλη οθόνη είχε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486