7 σειρές εποχής που πρέπει να δεις οπωσδήποτε
Αυτές οι σειρές εποχής αξίζουν τον χρόνο σου και την προσοχή σου!

Οι σειρές εποχής μας αρέσουν πολύ. Μας αρέσει να βλέπουμε βασιλικά ανάκτορα, περίτεχνα φορέματα και να μεταφερόμαστε σε μία διαφορετική εποχή από τη δική μας. Γι αυτό και εμείς θα σου προτείνουμε τις καλύτερες σειρές εποχής που αξίζουν τον χρόνο σου.

Πολλές φορές οι σειρές εποχής μας προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για κάποια ιστορικά γεγονότα ή πρόσωπα. Ενώ, άλλες φορές μας επιβεβαιώνουν ότι όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα τόσο περισσότερο μένουν ίδια.

Όπως και να έχει, οι σειρές εποχής είναι εδώ για να μας προσφέρουν μία διαφυγή (όπως και οι υπόλοιπες σειρές) και εμείς λατρεύουμε να χανόμαστε στον κόσμο που δημιουργούν!

1. Downton Abbey

Η Βρετανική σειρά που είχε κερδίσει διθυράμβους και αμέτρητα βραβεία όταν είχε προβληθεί για πρώτη φορά. Αποτελεί την ιστορία μίας αριστοκρατικής οικογένειας της Αγγλίας, των Crawley, και των ανθρώπων που τους υπηρετούσαν τα χρόνια που η αριστοκρατία προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την υπόστασή της και τα πλούτη της. Η σειρά αποτελείται από 6 σεζόν και 52 επεισόδιο συνολικά. Ενώ, η πρόσφατη μεταφορά της στην μεγάλη οθόνη είχε εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 6 
  
 5 
 4