Ετοιμάσου! Έρχεται ντοκιμαντέρ για την αιώνια διαμάχη της Marvel και της DC

Από neolaia.gr Team 17 Νοεμβρίου 2019

Ο Anthony και Joe Russo ετοιμάζουν σειρά ντοκιμαντέρ για την αιώνια διαμάχη της Marvel και της DC.

Η Marvel και η DC αποτελούν τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες κόμικς στον κόσμο, Οι ήρωες που έχουν δημιουργήσει έχουν μπει για τα καλά στην pop κουλτούρα. Και, όπως είναι φυσικό, ανάμεσα στις δύο μεγάλες εταιρείες, αλλά και τους φαν τους υπάρχει μία αιώνια διαμάχη. Αυτή ακριβώς η διαμάχη θα γίνει ντοκιμαντέρ!

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα έρθει δια χειρός Anthony και Joseph Russo. Πρόκειται για τα αδέρφια που σκηνοθέτησαν ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel όπως το Avengers: Endgame, Captain American: Civil War και άλλα. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ το ετοιμάζουν για τη Quibi και θα πραγματεύεται τη διάρκειας δεκαετιών διαμάχη μεταξύ Marvel και DC.

Η Quibi, start up συνδρομητικής τηλεόρασης για κινητά που ίδρυσε ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ έδωσε το «πράσινο φως» για τη σειρά ντοκιμαντέρ που θα έχει τον τίτλο «Slugfest». Σύμφωνα με το Variety η σειρά ντοκιμαντέρ θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Ριντ Τάκερ με τίτλο «Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel και DC».

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα μιλήσει για την εξέλιξη των βιβλίων κόμικς ως νέα αμερικανική μορφή τέχνης. Ενώ, ταυτόχρονα θα παρακολουθεί την άνοδο των δύο εταιρειών που έγιναν εκδοτικοί οίκοι κόμικς και κινηματογραφικές υπερδυνάμεις του Hollywood.

Οι παραγωγοί υπόσχονται ότι το «Slugfest» θα φανερώσει και κάποιες σχετικά γνωστές ιστορίες από την ιστορία τόσο της Marvel όσο και της DC. Ενώ, θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των πιο γνωστών χαρακτήρων υπερηρώων στον κόσμο, αλλά και δημιουργούς που δουλεύουν μέχρι και σήμερα στις εν λόγω εταιρείες!

Εγώ θα το δω σίγουρα σαν φίλος των κόμικ που είμαι!

Δες ακόμα: Joker εναντίον Thanos: Ποιος είναι ο καλύτερος κακός;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486