4 προτάσεις για να περάσεις ένα διαφορετικό ΣουΚου
Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις αυτό το ΣουΚου;

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο ήρθε και εσύ ψάχνεις να βρεις πώς θα το αξιοποιήσεις καλύτερα. Για να σε βοηθήσω λίγο σου έχω μερικές προτάσεις που θα σε κάνουν να περάσεις ένα όμορφο και διαφορετικό ΣουΚου.

Από προτάσεις για ωραίες ταινίες και σειρές, μέχρι πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς να κάνεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις μας γι αυτό το ΣουΚου;

Σινεμά

Πάντα το Σαββατοκύριακο είναι μία καλή ευκαιρία για να πας μία βόλτα και να χαθείς σε μία σκοτεινή αίθουσα. Γι αυτή την εβδομάδα έχω να σου προτείνω το “Πόνος και Δόξα” του Pedro Almodovar. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Antonio Banderas σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του μέσα από τον χαρακτήρα του Salvador, αλλά και την καλλιτεχνική του παρακαταθήκη. Θα σε συγκινήσει και θα σε μαγέψει! Αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ, Λεονάρντο Σμπαράλια, Ασιέρ Ετσεαντία

Ένας σκηνοθέτης που έχει χάσει την έμπνευσή του ανακαλεί τις κρίσιμες επιλογές της ζωής του, ενώ αναζητά τον πρωταγωνιστή της μεγαλύτερης επιτυχίας του με τον οποίο έχουν να μιλήσουν χρόνια.

Δες και το τρέιλερ της ταινίας!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;