Φοιτητική ζωή: Τα λάθη που κάνουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές και δεν τα παραδέχονται
Τα 7 αυτά λάθη τα κάνουν όλοι οι φοιτητές στη φοιτητική ζωή τους. Καλό είναι να τα αποφύγεις!

Η φοιτητική ζωή σου είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις πολλά λάθη και να μάθεις από αυτά! Θα αποκτήσεις κάποιες συνήθειες που έχουν όλοι οι φοιτητές και δεν τους βγαίνουν σε καλό. Και για αυτό είναι καλό να τις ξέρεις από ποιον πριν για τις αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δε λέω πρέπει να περάσεις μία υπέροχη φοιτητική ζωή, αλλά πρόσεχε και εσύ λίγο! Μην το παρακάνεις!

Μάλιστα, τα λάθη αυτά οι περισσότεροι δεν τα παραδέχονται. Και τις περισσότερες φορές δεν τα λένε σε κανέναν. Εκτός αν έχει περάσει αρκετός καιρός! Ξέρεις για να νιώσουν ασφάλεια ότι δε θα τους τα “χτυπήσει” κανείς!

1. Δεν πας στις διαλέξεις

Μη ξενυχτάς και δεν πατάς το πόδι σου ποτέ στη σχολή! Πήγαινε και κράτα και σημειώσεις και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα είναι όλα στην εξεταστική.

2. Δε ξεκολλάς από το ένα μαγαζί που έχεις κάνει στέκι σου

Δε λέω, να έχεις ένα στέκι, αλλά γύρισε και λίγο τη πόλη στην οποία μένεις. Όσο είσαι φοιτητής θα έχεις και το χρόνο, αλλά και την όρεξη. Μετά κάθεσαι όλο και περισσότερο στο σπίτι

3. Δεν πας να δώσεις μαθήματα

Ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει πότε δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί είτε να τα έχεις ακούσει σε καμία παράδοση ή να μπορείς να αντιγράψεις κιόλας. Ξέρεις, προσεκτικά! Μη τα αφήνεις για το Σεπτέμβρη όλα.

4. Δε διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο

Έστω ένα τρίωρο το σαββατοκύριακο διάβασε τι έχετε κάνει όλη τη βδομάδα. Θα δεις ότι θα σου βγουν πιο εύκολα στην εξεταστική από το να τρέχεις τελευταία στιγμή να βγάλεις όλη την ύλη.

5. Δεν περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους σου

Βγείτε, μαζευτείτε σε σπίτια. Μετά το πέρας της σχολής, δε ξέρεις που θα είναι ο καθένας και θα σου λείψουν αρκετά. Οπότε να τους χαρείς τώρα που μπορείς. Μην τους αφήνεις στην άκρη όποτε βρίσκεις κάτι καινούριο για να ασχοληθείς!

6. Τα αφήνεις όλα για τελευταία στιγμή

Κάνε τις εργασίες και τα διαβάσματα σου πιο γρήγορα. Δε θα έχεις και άγχος και θα έχεις και όλο το χρόνο να διορθώσεις τα τυχόν λάθη σου!

7. Δεν κρατάς σημειώσεις

Θα σε βοηθήσουν στο διάβασμα, αλλά και στο να παρακολουθήσεις την ώρα της παράδοσης. Οι περισσότεροι απλά κοιτάμε τον καθηγητή. Αυτό, όμως, δε βγάζει πουθενά!

Δες ακόμα:Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις Μετεγγραφές 2019 – Σε ποιους θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 0 
 0