Taylor Swift: Τι συνέβη με τα τραγούδια της ;
Όλη η ιστορία γύρω από το πρόβλημα των τραγουδιών της Taylor Swift.

Αν κοιτάξετε στα trends του twitter τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει χαμός με το hashtag #IStandForTaylorSwift. Πιο συγκεκριμένα χθες η Taylor Swift ανάρτησε στο twitter της μία ανοιχτή επιστολή κατά των πρώην manager της- Scott Borchetta και Scooter Braun. Ο λόγος είναι ο εξής: η Taylor Swift φέτος θα βραβευτεί από τα American Music Awards ως η καλλιτέχνιδα της 10ετίας και ήθελε να τραγουδήσει διάφορα τραγούδια που έχει συνθέσει και τραγουδήσει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα τραγούδια κυκλοφόρησαν όσο συνεργάζονταν μεταξύ τους, αυτοί έχουν τα δικαιώματα των τραγουδιώντης απαγορεύουν να τα ερμηνεύσει επί σκηνής.

Επιπλέον, το Netflix ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Taylor Swift και 2 πρώην manager της αρνήθηκαν να της παραχωρήσουν τα δικαιώματα για το συγκεκριμένο project. Ο Scott Borchetta είπε στην Taylor Swift ότι θα παραχωρήσει τα δικαιώματα μόνο αν δεν ηχογραφήσει ξανά τα τραγούδια, όπως προγραμματίζει εντός του επόμενου έτους και αν δεν ξαναναφερθεί σε αυτόν και τον Scooter Braun δημοσίως.

Η ίδια αναφέρει πως  το μήνυμα που της δίνουν είναι ξεκάθαρο (και λάθος): είτε είσαι καλό κορίτσι και το βουλώνεις, είτε θα τιμωρηθείς. Φυσικά η ίδια δεν το βούλωσε, αλλά έκανε αυτή τη μακροσκελή ανάρτηση προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από το κοινό της, το οποίο δημιούργησε ακόμη και ειδικό hashtag για να υποστηρίξει την Taylor Swift.


Υπέρ της Taylor Swift και κατά του πρώην manager της και νυν manager του Justin Bieber πήρε η φίλη της Taylor Swift, Selena Gomez. H Selena Gomez σε story που ανέβασε σήμερα στο Instagram χαρακτήρισε κλοπή των στίχων της φίλης της, ενώ χαρακτήρισε αυτό που διακατέχει τους πρώην manager της Taylor Swift ως απληστία και χειραγώγηση.

Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι δεν συμφώνησαν με την Taylor Swift και έσπευσαν να την κατακρίνουν, με ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της να την αποκαλεί φίδι.

Δείτε επίσης: Taylor Swift: Συνεργάζεται με τον Shawn Mendes κι έχουμε ενθουσιαστεί!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;