Επεισόδια στην Πάτρα: Ζευγάρι χορεύει τάνγκο δίπλα σε φλεγόμενο κάδο (φώτο)
Λίγο μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε για το πανεπιστημιακό άσυλο

Όταν οι Vancouver Canucks έχασαν το παιχνίδι από τους Boston Bruins στο Κύπελλο του Βανκούβερ στον Καναδά τον Ιούνιο του 2011, επικρατούσε ένα κλίμα πανικού. Με κόσμο στους δρόμους και αστυνομικούς all over the place, οι Scott Jones και Alexandra Thomas κυλίστηκαν καταμεσής στην άσφαλτο και έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί που προφανώς έμεινε στην ιστορία.

Και παρότι, απολύτως κανένα κοινό δεν έχει ο πανικός που επικρατεί στους δρόμους, λόγω ήττας μιας ομάδας ice hockey με τον πανικό που επικρατεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε πορεία διαμαρτυρίας για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, εντούτοις υπάρχει κοινός παρονομαστής και λέγεται αθεράπευτος ρομαντισμός εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, εκεί που λες ότι ο ρομαντισμός έχει πεθάνει προ πολλού και δεν μας έχει αφήσει και κανέναν απόγονο, σκάνε κάτι απίστευτα περιστατικά και το ξανά σκέφτεσαι.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πάτρα την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, συνέβη το εξής ασυνήθιστο:

Ένα ζευγάρι που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, απομακρύνθηκε σε κάποια φάση από το σημείο συγκέντρωσης και πλησίασε έναν φλεγόμενο κάδο στην οδό Κανακάρη, το οποίο είχε στηθεί ως οδόφραγμα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του το tempo24.gr, ενώ όλοι παρατηρούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, οι δύο νέοι αγκαλιάστηκαν και… άρχισαν να χορεύουν τάνγκο!

Νωρίτερα την Τρίτη είχαν προηγηθεί επεισόδια μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Τα επεισόδια ήταν μικρής έκτασης και σημειώθηκαν λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας.

Άτομα που συμμετείχαν σε πορεία φοιτητικών συλλόγων για το άσυλο και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν κοντά στο αστυνομικό μέγαρο.

Δείτε ακόμα: Τη στιγμή που η Αστυνομία εισβάλλει στο club στο Γκάζι – «Πέστε όλοι κάτω» (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;