The Crown: Η σειρά αποκτάει podcast!
Και σειρά και podcast αυτή η σεζόν!

To The Crown είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, η οποία έχει καταφέρει να αποσπάσει 2 Χρυσές Σφαίρες.

Η σειρά ακολουθεί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την περίοδο της βασιλείας της Ελισάβετ Β’ στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και τα γεγονότα που επηρέασαν το β’ μισό του 20ου αιώνα. Ο 3ος κύκλος του The Crown θα είναι διαθέσιμος στο Netflix από 17 Νοεμβρίου, αλλά η παραγωγή θέλησε να το τραβήξει… λίγο ακόμη!

Στις 18 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς, θα κάνει πρεμιέρα ένα podcast αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στον 3ο κύκλο της σειράς και θα ονομάζεται ακριβώς όπως και αυτή- The Crown!

Η host του podcast θα είναι η Edith Bowman, γνωστή DJ και τηλεπαρουσιάστρια, που μετράει στο ενεργητικό της ήδη ένα ακόμη podcast ονόματι Soundtracking, και στο στο οποίο παίρνει συνεντεύξεις από παραγωγούς ταινιών αναφορικά με τις μουσικές επιλογές τους στις ταινίες. Στην εκπομπή του The Crown θα μας ταξιδέψει στο backstage της σειράς μιλώντας με μέλη του cast και των δημιουργών, δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την 3η σεζόν της σειράς.


Αναμένουμε λοιπόν την έναρξη τόσο της 3ης σεζόν της σειράς, όσο και του ολοδικού της podcast!

Δείτε επίσης: The Crown: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ

«The End of the F***ing World»: H 2η σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;