Επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ: Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε Πειραιά

Από Marianthi Dovri 11 Νοεμβρίου 2019

Δείτε τους δρόμους που θα έχουν κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, έφτασε σήμερα (11/11) στην Αθήνα, έχοντας αποδεχθεί την πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Για αυτό το λόγο θα λάβουν χώρα ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν μία κυκλοφοριακή σύγχυση.

Όσον αφορά την Αθήνα, οι ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί τις πρωινές, τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, ενώ όσον αφορά τον Πειραιά μόνο τις απογευματινές.

Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» άνοιξε και λειτουργεί κανονικά, αλλά υπάρχει κίνηση στους εξής δρόμους:

Αμαλίας, Βασιλίσσης Όλγας(και στα δύο ρεύματα), Βασιλέως Κωνσταντίνου, άνοδος Συγγρού, Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα), Περιφερειακό του Καρέα (προς Αθήνα) Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη (από Ηλιούπολη), Αθηνών-Λαμίας (και στα δύο ρεύματα).

Ο Κινέζος πρόεδρος έχει ήδη μεταβεί από τις 11:10 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό,Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Έχει ήδη προηγηθεί συνάντηση του Σι Τζινπίνγκ με τον Έλληνα ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως τόσο η επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ στην Ελλάδα, όσο και αυτή του ίδιου στη Σαγκάη εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

Όσον αφορά τον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρθηκε στις 16 συμφωνίες που θα υπογραφούν από τους 2 ηγέτες, καθώς και στις μεταξύ τους συνομιλίες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Η βασική προϋπόθεση για τους δικαιούχους – Ποιοι θα το λάβουν

 

 

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486