Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση καιρού με χαλάζι και καταιγίδες
Δείτε αναλυτικότερα!

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) αναμένεται επιδείνωση του καιρού εντός των επόμενων ημερών. Πιο συγκεκριμένα η ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) αναφέρει ότι θα η κακοκαιρία θα αρχίσει από τη δυτική Ελλάδα, όπου θα υπάρχουν σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται με θυελλώδεις νοτιάδες και χαλάζι στο Ιόνιο. Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα. Από το βράδυ της Τρίτης η κακοκαιρία θα χτυπήσει κυρίως τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο και τη νύχτα θα ανέβει στη δυτική Μακεδονία.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο. Παρόλα αυτά θα υπάρξει εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα.

Από το πρωί της Τετάρτης και μέχρι το μεσημέρι η κακοκαιρία θα σαρώσει την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αττική, την Εύβοια και ενδεχομένως να ανέβει στην Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα θα εμφανιστούν στη δυτική Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Αργά το βράδυ θα ανέβουν σε Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;