Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση καιρού με χαλάζι και καταιγίδες

Από Marianthi Dovri 11 Νοεμβρίου 2019

Δείτε αναλυτικότερα!

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) αναμένεται επιδείνωση του καιρού εντός των επόμενων ημερών. Πιο συγκεκριμένα η ΕΜΥ (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) αναφέρει ότι θα η κακοκαιρία θα αρχίσει από τη δυτική Ελλάδα, όπου θα υπάρχουν σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται με θυελλώδεις νοτιάδες και χαλάζι στο Ιόνιο. Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα. Από το βράδυ της Τρίτης η κακοκαιρία θα χτυπήσει κυρίως τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο και τη νύχτα θα ανέβει στη δυτική Μακεδονία.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα πλήξει τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο. Παρόλα αυτά θα υπάρξει εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα.

Από το πρωί της Τετάρτης και μέχρι το μεσημέρι η κακοκαιρία θα σαρώσει την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αττική, την Εύβοια και ενδεχομένως να ανέβει στην Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα θα εμφανιστούν στη δυτική Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Αργά το βράδυ θα ανέβουν σε Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486